CN de Viteza in Coasta – Ultima etapa

S-a terminat si ultima etapa din Campionatul National de viteza in Coasta al Romaniei, desfasurata la Campulung Muscel, oras ce tinde sa devina un centru important al motorsportului romanesc, data fiind pasiunea

pentru masini a celor de acolo si a unei puternice sustineri din partea autoritatilor locale.

La aceasta etapa a fost prezent si pilotul buftean Talasman Bogdan, la volanul micutului Cotroen Saxo VTS, avand acelasi obiectiv ca si pana acum: clasarea pe podium si acumularea de experienta. In urma concursului organizat impreuna cu partenerul expresuldebuftea.ro in dreapta lui Bogdan a putut gusta din adrenalina unei competitii auto si Andrei Karastanef, un buftean pasionat de acest sport si, de ce nu, un viitor participant.

La sfarsitul campionatului Bogdan Talasman se situeaza pe locul 3, loc onorabil avand in vedere ca este primul an in care participa cu Citroenul Saxo si a faptului ca a avut adversari cu  mult mai multa experienta competitionala.

“Sper ca anul viitor sa continuam colaborarile cu partenerii nostri, fara de care acest rezultat nu ar fi fost posibil. Din pacate nu am reusit mentinerea locului doi pana la final, jocul rezultatelor aruncandu-ma pe trei, la doar doua puncte diferenta, dar cu siguranta sezonul viitor va fi mult mai bun. Vreau sa multumesc tuturor celor care au fost alturi de mine, buftenilor, Consiliului Local Buftea, Primarului Ion Stoica, partenerilor mei: Gutmann Autotechnik , Ika Turism , I.V.A. Company si expresuldebuftea.ro.

Sursa foto: motorsportnews.ro

Clasament final CNVC 2010 – clasa N2

1.      Dragos Lelutiu                     – Honda Civic                           80 pct

2.      Aurelian Andronache          – Citroen Saxo VTS                 65 pct

3.      Bogdan   Talasman             – Citroen Saxo VTS                 63 pct

Urcare mansa a doua de concurs

Urcare impreuna cu Andrei Karastanef

Rasucire antrenamente

CNVC Campulung 2010 – Etapa a XV-a, Vineri

CNVC Campulung 2010 – Etapa a XVI-a, Duminica

]]>

3 raspunsuri
 1. Andrei
  Andrei says:

  A fost un test pentru mine .daca ma voi apuca sau nu de rally.am ajuns la campulung total entuziasmat prima oara cand l-am cunoscut pe pilotul care ne reprezinta orasul Bogdan Talasman.
  abia asteptam sa ma urc in masina sa aud sunetul motorului al citroenului saxo vts .am ramas fara cuvinte la prima urcare ,Bogdan este un pilot foarte bun si drept dovada a si luat un loc pe podium.
  Mi-am zis sa fiu atent la fiecare lucru pe care il face in timpul mersului …cu siguranta nu am reusit ,a fost prima experienta de gen si cum spuneam un test pentru mine cu siguranta in viitorul apropiat ma voi apuca de rally.In primul rand ii multumesc lui Bogdan care a reusit prin felul cum a condus sa imi dea curajul de a face asa ceva si celor de la expresul de buftea care mi-au oferit aceasta ocazie absolut minuntata.Multumesc

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.