Cine sunt cei doi lideri politici care nu vor spitalul?

Iată un articol extrem de interesant scris de senatorul Urban Iulian pe site-ul personal, in care face o dezvăluire uluitoare… Doi politicieni din Ilfov sunt vinovați de inchiderea Spitalului Buftea. Care sunt ei,

rămâne să ghicim noi…

Prin publicarea de către site-ul nostru a adresei semnate de doamna Rudeanu, managerul spitalului, subiectul fierbinte cu spitalul s-a transformat intr-un veritabil scandal, care tinde să zguduie lumea politică din Ilfov. Iată articolul domnului Urban:

“Nu pot sa nu-i dau dreptate Expresului de Buftea, care a postat aici…  copia adresei 710 din 07.04.2011 prin care managerul Spitalului Buftea era de acord cu transformarea acestuia in camin de batrani. Am analizat si eu varianta cu “am fost nevoita sa semnez pentru a pastra personalul” insa din pacate nu tine.

Intr-o discutie pe care am avut-o la Ministerul Sanatatii, mi s-a dat urmatoarea replica oficiala “Domnule senator Urban, de ce insistati pentru spitalul Buftea? Avem adresa de la spital ca dansii DORESC sa devina camin de batrani, iar in afara de asta, spitalul a aparut pe lista ministerului la cererea a doua mari personalitati politice din Ilfov”. La ambele chestiuni replica este redundanta.

In vreme ce eu trimiteam adrese la ministrul Cseke sa nu desfiinteze spitalul si ma plangeam ca acesta nu imi raspunde nici macar la telefon, doi mari lideri politici de partid politic din Ilfov, se spune conform celor de la MS ca au cerut introducerea pe lista a spitalului, asa explicandu-se si adresa din 07 aprilie 2011 data de managementul spitalului, care a servit pe tava unitatea catre MS, singura institutie care s-a opus oficial fiind doar CJ Ilfov care a dat aviz negativ, si parlamentarii Urban, Sandru si Marin care au semnat cereri oficiale de scoatere a spitalului de pe lista. Iar in toata aceasta ecuatie politica, stiu cu siguranta ca a existat cineva prins la mijloc si ametit , mintit si aburit din toate partile : primarul Buftei. Eu cred ca doar s-a mimat la modul josnic, ca se doreste salvarea spitalului.

Sa vedem acum ce va zice maghiarul Cseke la hotararea adoptata de CJ Ilfov , mai ales ca s-a confirmat ca varianta cu camin de batrani este o teapa asa cum am scris aici http://www.urbaniulian.ro/2011/04/14/ministerul-muncii-confirma-ca-min-sanatatii-a-dat-teapa-primariei-buftea-prin-transformaea-spitalului-maria-burghele-in-camin-pentru-varstnici/

Sursa: urbaniulian.ro

]]>

18 raspunsuri
 1. claus
  claus says:

  Domnul Urban ne lasa neterminati, asa? Daca i s-a spus care sunt cei doi, de ce nu ne zice numele? Daca nu i s-au dat nume, de ce arunca bomba?

  Răspunde
 2. Florentina Rudeanu
  Florentina Rudeanu says:

  Mi se pare normal ca Dl.Urban sa se implice , ca doar reprezinta ilfovul in Parlament.Ca dumnealui trebuiau sa se implice toti ceilalti senatori si deputati de Ilfov.Este pacat ca amestecam sanatatea cu politica, Dle.Senator.
  Nu cunosc adresele dvoastre oficiale, dar pot sa le prezint pe ale mele, semnate Rudeanu Florentina.
  -memoriu catre M.S nr. 256/07/02/2011;
  -adresa catre CJ Ilfov. 647/04/04/2011;
  -notificare catre MS din 04/04/2011;
  -memoriu:-parlamentarii Judetului Ilfov , spre stiinta si Dlui Gabriel Oprea. – 730 11/04/2011.
  -memoriu catre M.DRT – in atentia Doamnei Ministru Elena Udrea. nr.731 11/04/2011.
  -CJ in atentia consilierilor judeteni 744/12/04/2011.
  -CAS Ilfov 742 12/04/2011.
  -Memoriu MS 542 25/03/2011.
  -adresa MS. – pe legea 544/2011 nr.752 14/04/2011.
  -memoriu MS 14/04/2011 proiect al Spitalului.
  -actiune pe fond in contencios la Curtea de Apel Bucuresti si Ordonanta Presedintiala termen Vineri 15/04
  [b]Toate aceste memorii au fost facute ca Spitalul sa fie SALVAT in forma actuala[/b]
  [u]Transformarea in azil la care faceti referire era ceruta numai in cazul in care Spitalul nu ramane in forma si structura aprobata prin ordin MS nr. 710 02/06/2010, personalul unitatii pe care il reprezint dorind reprofilarea in camin de batrani. In spatele acestui memoriu sta atasat tabelul cu 82 de semnaturi mai putin a MEA.Si a fost inregistrat la registratura CJ Ilfov doar dupa prezenta unor investitori care doreau privatizarea SPITALULUi[/u]
  [b]ASTEPT SA POSTATI SI NR DE LA ADRESELE DUMNEAVOASTRA OFICIALE ( DACA SUNT )[/b]

  Răspunde
 3. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Doamnă, m-a deranjat foarte tare ce i-ați spus ziaristului profesionist… cum că mi-am dat cu părerea fără să cunosc și fără să mă documentez.

  Recapitulați tot ce am scris despre acest caz și veți vedea că am evitat să-mi dau cu părerea și nici nu am mințit la modul cel mai mizer ca alții, despre cine și cum ar fi salvat spitalul. M-am abținut la păreri tocmai pentru că nu am știut dedesubturile și nici nu am căscat gura la ce-mi aruncă unu sau altul interesati.

  SINGURA mea părere despre acest caz a fost că e doar un circ politic. Și aici nu aveți cum să mă contraziceți!

  Răspunde
 4. cetatean normal
  cetatean normal says:

  C”asa-i romanu,cand e prins cu cioara vopsita, o da dupa cires,ce ne mai miram?Suntem in normalitate,ce naiba,doar nu vroiati ca manager de spital orasenesc vreun doctor care sa fie si bun manager si neinmatriculat politic.Regretabila , urata si execrabila este si afirmatia pseudoavocatului si pseudosenatorului incapabil si impotent in demnitate,de altfel,care inchizitorial, a gasit vrajitoarea prin ale carei vraji era sa dispara spitalul.Scumpule senator pricajit,deschide usa si uita-te in curtea proprie,nu mai e mult si o sa dispara si populatia, fizic,o sa ramai fara electorat si o sa va alegeti intre voi,capabililor.Cat de tentanta si sexi e Buftea pentru multi impotenti.Ce s-ar mai distra ei cu ea.

  Răspunde
 5. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Mi se pare mie sau chiar nu ați reușit deloc să vă dați seama despre cine e vorba? Textul senatorului e o problema de logică, nu e filosofie. Puneți pe hârtie toate numele și citiți textul cu atenție… Tăiați, tăiați, tăiați… ce rămâne?

  Eu am folosit sus cuvântul “uluitor”… și nu mă joc cu astfel de cuvinte!

  Răspunde
 6. Zorro
  Zorro says:

  [quote name=”Expresul de Buftea”]Mi se pare mie sau chiar nu ați reușit deloc să vă dați seama despre cine e vorba? Textul senatorului e o problema de logică, nu e filosofie. Puneți pe hârtie toate numele și citiți textul cu atenție… Tăiați, tăiați, tăiați… ce rămâne?

  Eu am folosit sus cuvântul “uluitor”… și nu mă joc cu astfel de cuvinte![/quote]
  lumineaza-ne tu!….

  Răspunde
 7. gio
  gio says:

  [quote name=”Gigi”]Mincinoaso.[/quote]

  in loc sa aruncati acuzatii, nu ar fi mai simplu sa faceti uz de dreptul pe care il confera lega 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public si sa solicitati copii de pe aceste documente? asa poate va veti convinge daca d-na rudeanu spune sau nu adevarul…insa nu uitati: costurile multiplicarii documentelor solicitate a fi prezentate, potrivit legii anterior amintite, cad in sarcina solicitantului informatiilor si nu a autoritatii /institutiei publice de la care au fost solicitate …

  Răspunde
 8. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Hai să imi suflec mânecile și să facem o analiză logică pe text…

  Ce personalități politice DIN ILFOV avem care s-au implicat cu sau fără ghilimele in cazul spitalului…

  Stoica, Urban, Gavrilescu, Rudeanu, Cristache, Pistol, Petrache, Tăriceanu… Mai e cineva interesant pentru subiect? Nu cred…

  Logic, Urban cade din start…

  [quote]spitalul a aparut pe lista ministerului la cererea a doua mari personalitati politice din Ilfov[/quote]

  Deci clar tăiem pe Gavrielscu și Rudeanu… or fi politici, dar clar nu sunt mari.

  [quote]stiu cu siguranta ca a existat cineva prins la mijloc si ametit , mintit si aburit din toate partile : primarul Buftei[/quote]

  Conform logicii textului senatorului, tăiem și pe primarul Stoica.

  Cine mai rămâne? Doi mari de la PDL și doi mari de la PNL
  .
  [quote] singura institutie care s-a opus oficial fiind doar CJ Ilfov care a dat aviz negativ,[/quote]

  Din câte știu eu, Consiliul Județean Ilfov are majoritate PSD-PNL, Deci PNL s-a opus oficial… Tăiem și Tăriceanu-Petrache.

  Cine mai rămâne?

  E uluitor intradevăr, dacă ne uităm in gura ziariștilor fripturiști care au dat ca salvatori chiar pe “cine mai rămâne” …. sau dacă ne uităm la televizor, sau dacă ne uităm in gura țațelor din oraș…. și mai ales, dacă știm cu siguranță că autorul articolului e tocmai un pedelist.

  E uluitor sau sunt eu prost… sau vândut?

  .

  Răspunde
 9. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Nu mă contrazice nimeni? 🙂

  Circul politic continuă… Se pare că mai devreme a fost o tentativă de protest “spontan” in fața primăriei. Mai mulți membri și simpatizanți PD-L au pus-o de un miting, dar care s-a spart inainte să se incropeasacă. Primarul a coborât și el din birou, iar liderul țiganilor pedeliști din Buciumeni a descins dintr-un taxi. 8)

  Răspunde
 10. alexp
  alexp says:

  Ma bobi.E un subiect sensibil asta cu asistenta medicala……dar totusi neinteresant….nu e de can-can.Abia peste vreo 2 ani se va smti lipsa.

  Răspunde
 11. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Păi eu il transform in cancan și circ? Stați liniștiți, se va rezolva intr-un fel sau altul… imediat ce se va stabili clar că e o pâine de mâncat.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.