Lecția de jurnalism: Ce se mai ciordește prin Buftea

Umblă cu apartul foto mereu de gât, să stie lumea ca el are o meserie nobila, se baga in seama cu oamenii mari si se laudă in scarba ca el e

ziarist.

In lipsa de continut, coloana verticala si trafic, Cârtița face orice să fie băgat in seamă… mă urmărește obsedat, linge unde scuipă și cerșește atenție. Și nu in ultimul rând ciordește conținut și informații, fără să citeze sursa. Dacă in general o face de oriunde, cel mai degradant pentru el e să ciordească de la mine, deomnstrând că doar gravitează in jurul meu… cu pasiune.

Mai nou, evident fără să specifice sursa, ia cu copy/paste de la mine rezultatele alegerilor, pe care eu le aveam in exclusivitate… cu tot cu alinierea cifrelor si procentele facute de mine. Sunt incântat să am astfel de ucenici găinari, dar păcat ca nu-mi pot face o concurența decentă, ar fi fost benefic pentru mine. Studiază-mă in continuare, urmărește-ma, fără rușine, că știm oricum ce poamă ești! Te pup cât ești de urât, dar și dacă te prind când imi mai faci poze prin oraș, iti va iesi aparatul foto la următoarea endoscopie!

 

De aici…  

Rezultatele votului pentru primaria Buftea

   

 

De aici…

Rezultate alegeri prezidentiale Buftea

 

         

]]>

6 raspunsuri
 1. Oana
  Oana says:

  Iar esti plin de tine si ti se pare ca esti singurul care detine informatii. Rezultatele finale, cele despre care spui ca’s copiate de la tine. Nu ai avut exclusivitate. Asa ti-a placut sa crezi in infatuarea ta. Nu uita ce le poate obtine oricine VREA cu adevarat si nu variaza procentajele sau ordinea cadidatilor in functie de persoana care le anunta. Jurnalismul nu este o meserie nobila, dar daca tot bat calul sa priceapa iapa, unui ziarist nu trebuie sa-i lipseasca, in momentul in care pleaca din casa, aparatul foto, reportofonul, un carnet de notite si un instrument de scris. Asa ca este normal sa aiba aparatul foto la el si nu-mi aduc aminte sa-l fi vazut prin Buftea cu portavocea in brate, strigind si laudindu-se ca este ziarist. Si nici nu o sa graviteze vreodata in jurul tau. Dar daca asta te alimenteaza pe tine si te face mai batman in fata prietenilor tai, da-i mai departe. Iar o sa spui ca am ceva cu tine sau ca mi s-a pus parat pe tine. Nu, insa te citesc constant si mi-e greata de narcisisti, autosuficienti, infatuati si de aia de nu-si vad paiul din ochiul lor si speculeaza orice miscare vecina.

  Răspunde
 2. Oana
  Oana says:

  Si m-am enervat suficient incit sa fac greseli cacalau pe care sa le speculezi, probabil. Ma aprind mai repede, ce sa fac? Poate am invatat de la tine.

  Răspunde
 3. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Saru’ mana!
  Nu speculez niciodata greselile celor care scriu cu capul sau cu sufletul. In cazul tau, cu sufletul… din pacate.

  Alea sunt copy/paste de la mine si nimic nu poate demonstra contrariul. Eu personal le-am obtinut… cum, necum. Atat. Restul e narcisism, infatuare, autosuficienta. Dar imi place.

  Saru’ mana! 🙂

  Răspunde
 4. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Nu e chiar atât de important să-i facă cineva personal așa ceva. Daca ii făcea, ii lăsa și un mesaj personal. E făcută la intamplare, probabil de niște boți. Iar el va invoca acum libertatea presei… de a mânji cu rahat pe oricine.

  Răspunde
 5. Anonim1
  Anonim1 says:

  Daca cartita se crede asa important ca a fost “hackerit” il asigur ca nu a fost primul.

  [url]http://postimage.org/image/2pn0llstg/[/url]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.