NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

3 Comentarii

 1. 1

  Horty

  Marele ziarist de Buftea si „expert”in masini, care traieste in casa fam. nevestei lui(si pe banii soacrei )de pe Saua Verde.Pai cum sa nu ciuguleasca din palma daca singura lui sursa de venit e sa arunce cu fecale pe cine e asmutit si sa scrie stramb de cine ii pica prost primarului..Prima oara a fost comunitarul lui Balalau,apoi a lui Stoica.Cum a venit Pistol la carma,cum a scris despre Stoica,citez”Cum m-am lepadat de Satana”,un asa lingau si tradator mai rar.P.S. Mi-a povestit un prieten cum a fost cu asta la o petrecere extrabufteana,*****cenurazt***** Imi e scarba de el.

  P.S.S.Pun pariu ca primarului ii e frica sa se lepede de asta sa nu cumva sa inceapa sa ciripeasca marele ziarist de ce stie despre el.L-am auzit odata cum vb de pistol, de ce invarte,cat a invartit,ce gradina zoologica si-a facut pt copii la casa imensa din Corbeanca,ce relatii are pe la mai marii din Buftea.Daca as fi in locul tau,domnule Toba i-as face o plangere penala pt.calomnie lui si una primarului, din moment ce Pistol il plateste din banii nostri si ai tai iar el arunca cu laturi in tine, cu toate ca edilul nostru se pare ca e mai presus de lege la noi in sat.

  Raspuns
 2. 2

  Bogdan Tobă

  N-ar trebui sa ne intereseze ce face in particular, in familia sa si in afara orasului.

  Raspuns
 3. 3

  Ionut

  Pupincuristul nr 1 din buftea suparat si ofensat pe o fata care are o parere contrarie! Asa de prost esti si o faci si public maimuta nespalata cu pleatan’ vant. Te tot legi de asa zisul saormar cinste lui are o afacere prospera fata de a ta care din fasa nu a mers. Apropo la grec i-a mers bine a strans ceva bani si v-a f…. Si femeile. Ciocu mic si joc de glezne banuin nespalat.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea