Până când plătim pentru o mizerie?


Adevarul Ilfovean este o născocire a actualului primar, pe modelul Buftea Azi, al fostului, o fițuică bună doar de periat și ridicat in slăvi conducerea. Deși a promis că va fi un primar altfel, la capitolul propagandă George Pistol l-a copiat perfect pe Stoica.

Pistol i-a dat pe mână fițuica orașului aceluiași semi-ziarist, C. Szilvassy, care a păpat de la bugetul orașului și a pupat și sub Bălălău și sub Stoica, dar care a știut să se lipească mereu unde trebuie. Pistol nu numai că s-a simțit dator să-l răsplătească pentru că l-a trădat pe Stoica, dar il și ține in echipa sa pentru că va avea nevoie de el in prag de alegeri, să scuipe și să-și batjocorească rivalii și contestatarii.

In 2013 semi-ziaristul de 50 de ani, cu facultatea făcută la 40 la particular, a primit de la bugetul local 33 de milioane pe lună, după care in 2014 i s-a mai tăiat din alocație, urmând mai mult ca sigur ca anul acesta și anul viitor să-i crească iar, pentru ca primarul să-l țină in priză in prag de alegeri.

Fripturistul acesta este prima pată de pe cariera de primar a lui Pistol și nimeni nu ințelege de ce nu vrea să o indepărteze. Are o grămadă de tineri capabili și decenți in echipă care s-ar putea ocupa mult mai bine de ziar, dar ține neapărat să se facă de rușine cu acest individ.


Așa arată Adevărul lui Pistol!

 

Voi cât munciți pentru 33 de milioane pe lună? Vă zic cât muncește el… maxim 3 zile, cât adună niște comunicate banale, articole de periaj și multe poze prost făcute. Conținut debitat de mintea lui nu există (Slavă Domnului, aș zice!), doar cel mult articole copiate de pe net, cum a fost cel cu ocazia Summer Well, luat copy-paste de pe un site, fără să specifice sursa. Ziarul are un tiraj redus și nici măcar nu este distribuit in oraș, nu-l vede nimeni, nu mai vorbesc că oricum nu are nimic util in el pentru bufteni!

In restul timpului semi-ziarsitul se ocupă doar cu mizerii. In lipsa unui job serios, murdărește cu rahat pe oricine are chef. La comandă sau din frustrări obsedante, pe mine m-a făcut in toate felurile, la fel și pe familia mea, chiar și pe fetița mea.

Individul acesta a batjocorit ani de zile nu numai politicieni locali, cadre didactice si oameni de afaceri, dar și pe buftenii de rând, din banii cărora trăiește. Și totuși, deși mie imi zic sincer ce părere au despre el, buftenii nu contenesc in a se afișa cu el și a se bate reciproc pe burtă. Ințeleg că e bolnav psihic și că vă e milă de el, dar voi ii girați toată activitatea mizerabilă, pentru că nu aveți curaj să vă lepădați de el. Vă e frică de el! Aveți o imagine și vă e frică să nu o strice un nimeni, unul care are credibilitate 0, unul pe care nimeni nu-l citește și nu dă doi bani pe părerile lui mizerabile. In loc să arătați și să indepărtați rahatul, ii oferiți mediu propice pentru a se dezvolta. Atenție, nu dați like acestui articol, chiar dacă vă place, că vă vede și vă distruge!

Mi-au recomandat mulți să nu mai zgârm cu bățul in el, dar acest site asta iși propune… Să ințepe toate buboaiele din oraș care trăiesc pe cârca noastră și nu contribuie cu nimic in comunitate! In plus, mie nu mi-e frică, eu chiar știu că nimeni nu se uită in gura individului, indiferent de ce ar mânca despre mine.

Pentru cazuri ca el nu există decât două soluții… bătaia, care nu e de mine, deși recunosc că mi-a trecut prin cap, și instanța. Un ziarist adevarat, cunoscut totuși, tocmai a pățit-o pentru că scria mizerii pe blogul personal. Acum cere iertare și se milogește de bani, pentru că trebuie să plătească 10 000 de euro in urma unui proces de calomnie. Eu am un dosar intreg cu mizeriile ziaristului nostru scrise despre mine, nu mai rămâne decât să fac o investiție intr-un avocat și l-am nenorocit.

S-a întâmplat în România. Mulțumesc, țară!

 

Primăria Buftea plătește o sumă asemănătoare și către Jurnalul de Ilfov, dar măcar acest ziar arată din ce in ce mai profesionist. Insă nu e normal să plătească incă o dată pentru ceva ce poate lesne furniza ziarul local. De fapt e vorba despre o adevărată taxa de protecție. Pentru un primar fricos și vulnerabil e mai bine să se pună el bine cu așa-zișii ziarști decât să o facă rivalii.

 

]]>

3 raspunsuri
 1. Horty
  Horty says:

  Marele ziarist de Buftea si „expert”in masini, care traieste in casa fam. nevestei lui(si pe banii soacrei )de pe Saua Verde.Pai cum sa nu ciuguleasca din palma daca singura lui sursa de venit e sa arunce cu fecale pe cine e asmutit si sa scrie stramb de cine ii pica prost primarului..Prima oara a fost comunitarul lui Balalau,apoi a lui Stoica.Cum a venit Pistol la carma,cum a scris despre Stoica,citez”Cum m-am lepadat de Satana”,un asa lingau si tradator mai rar.P.S. Mi-a povestit un prieten cum a fost cu asta la o petrecere extrabufteana,*****cenurazt***** Imi e scarba de el.

  P.S.S.Pun pariu ca primarului ii e frica sa se lepede de asta sa nu cumva sa inceapa sa ciripeasca marele ziarist de ce stie despre el.L-am auzit odata cum vb de pistol, de ce invarte,cat a invartit,ce gradina zoologica si-a facut pt copii la casa imensa din Corbeanca,ce relatii are pe la mai marii din Buftea.Daca as fi in locul tau,domnule Toba i-as face o plangere penala pt.calomnie lui si una primarului, din moment ce Pistol il plateste din banii nostri si ai tai iar el arunca cu laturi in tine, cu toate ca edilul nostru se pare ca e mai presus de lege la noi in sat.

  Răspunde
 2. Ionut
  Ionut says:

  Pupincuristul nr 1 din buftea suparat si ofensat pe o fata care are o parere contrarie! Asa de prost esti si o faci si public maimuta nespalata cu pleatan’ vant. Te tot legi de asa zisul saormar cinste lui are o afacere prospera fata de a ta care din fasa nu a mers. Apropo la grec i-a mers bine a strans ceva bani si v-a f…. Si femeile. Ciocu mic si joc de glezne banuin nespalat.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *