Mizeria din Atârnați

Acum 4 ani, la inceputul mandatului stoicalian, din cartierul Atârnați se auzea că Stoica le-a spus in față, că nu le va face absolut nimic in cartier, ca răzbunare că nu l-au votat pe el, ci pe Bălălău.

Evident că m-a incercat mereu un zâmbet trist, find sigur că e doar o poveste, un zvon fierbinte din tabăra rivală, și că Stoica nu avea cum să le zică așa ceva, decât in glumă. Cum să nu facă nimic in Atârnați? Nu ar fi avut nevoie de voturile lor in campania următoare?

Ei bine, anii au trecut până la cel de al 4-lea, și Stoica nu a făcut ABSOLUT NIMIC in Atârnați! Nu canalizare, nu asfalt, nu trotuare, nu locuri de joacă,  nu parcuri, că de altceva nu cred că erau interesați locuitorii, ci de strictul necesar. Abia in ultima lună de mandat, in campania electorală s-a apucat de canalizare! Prea târziu, cetățenii l-au taxat la vot…

Atârnațiul arată deplorabil, ca un sătuc uitat, deși e lipit de Centru, la 3 minute de Primăria Buftea! Și pentru că asta nu ar fi fost suficient, in ultimele zile a mai apărut o problemă pe strada Mărășești. Canalul care vine de pe Vlăsiei, pe Artelor, refulează și se scurge pe Mărășești, formând un pârâu cu miros ingrozitor, ce se varsă in gârlă.

Pe canicula asta, inchipuiți-vă ce ce au de indurat locuitorii străzii, când mizeria din fose se intâlnește cu asfaltul incins! 

Teroare imputita in Buftea

]]>

7 raspunsuri
 1. dece?
  dece? says:

  Ma gandeam zilele trecute cine locuieste pe Strada Marasesti.Din cunostintele mele, urmatorii:Marinescu, Sorin Dumitrescu, Mande.Nu cred ca trebuie mentionate relatiile cel putin tensionate intre acestia si actualul primar.Asadar, tare imi este teama ca locuitorii zonei respective vor trebui sa astepte urmatoarele alegeri.Poate actuala conducere va crede de cuviinta sa lase deoparte ranchiuna si sa nu “condamne” o comunitate intreaga la a respira aerul imputit din zona.Cred ca intr-adevar este un focar de infectie strada respectiva, deoarece, efectiv, vechea conducta refuleaza in plina strada.Ar trebui invitati toti din primarie sa servesca o apa plata la 38 grade(afara), dar, obligatoriu cu lamaie, sa le taie greata.
  Curios, la acest articol, niciun comentariu pana acum…Expresule se pare ca nu esti citit in Atarnati, sau sunt toti cu privirea incetosata de la gazele naturale rezultate in urma fermentarii materiilor fecale care, linistite, coboara spre garla.

  Răspunde
 2. pacalici
  pacalici says:

  Toti aia trei pe care i-ai enumerat ar merita sa stea 4 ani in mirosul ala. Din pacate cred ca noul primar o sa se gindeasca la ceilalti locuitori ai zonei si asa or sa beneficieze si ei de adevarata gospodarire eficienta a unui primar care face, nu care da din gura a prost.

  Răspunde
 3. dece?
  dece? says:

  [quote name=”pacalici”]Toti aia trei pe care i-ai enumerat ar merita sa stea 4 ani in mirosul ala. Din pacate cred ca noul primar o sa se gindeasca la ceilalti locuitori ai zonei si asa or sa beneficieze si ei de adevarata gospodarire eficienta a unui primar care face, nu care da din gura a prost.[/quote]

  Cu o astfel de gandire am ajuns aici si nici nu vom progresa.Vrei un pahar cu apa?Cu lamaie.

  Răspunde
 4. alexandru
  alexandru says:

  Din ce pot sa vad in cele trei poze din articol, santurile au disparut cu desavarsire, iar boziile sunt grupa mare la poarta , ma mir ca nu va intra in casa. NICI VOI nu sunteti mari gospodari ”DE CE?” ! 😉

  Răspunde
 5. alexp
  alexp says:

  Pai Marinescu are canal.Si Dunitrescu cred ca are (ala care iese in poze).Fiecare s-a descurcat.Mai era un consilier in zona…cred ca se descurca si el cum poate cu canalul.

  Răspunde
 6. dece?
  dece? says:

  [quote name=”alexandru”]Din ce pot sa vad in cele trei poze din articol, santurile au disparut cu desavarsire, iar boziile sunt grupa mare la poarta , ma mir ca nu va intra in casa. NICI VOI nu sunteti mari gospodari ”DE CE?” ! ;-)[/quote]
  Nu ca as cauta vreo scuza personala pentru lipsa de spirit civic…dar nu locuiec pe strada respectiva.Sau nu inca.Ca oamenii ar fi trebuit sa se ingrijeasca de aspectul exterior al proprietatii lor, tine de bunul simt al fiecaruia.Dar poate ca acest lucru ar trebui impus de catre primarie.In ceea ce priveste santurile, nici nu stiu daca au existat vreodata.Mi se pare o solutie mai eleganta, intr-o tara normala, sa existe un sistem de canalizare si pentru colectarea apelor pluviale, sau cel putin un sistem de rigole.

  Răspunde
 7. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  Boziile din ultima poză sunt de la varsarea mizeriei in gârlă, la intersectia Mărășești cu Abatorului. Există și o casă modestă acolo, dar nu cred că proprietarul are ce să facă acelor boscheți. Probabil e mai suportabil ca mizeria să fie acoperită de verdeață.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.