Canalizare pe Strada Pădurii

Au inceput lucrările de introducere a canalizării pe strada Pădurii din cartierul Oțetărie, iar curând vor incepe și in cartierul Flămânzeni.

]]>

5 raspunsuri
 1. Ben
  Ben says:

  INTREBA CINEVA: ce a facut Stoica pentru Buftea?iata raspunsul in acest material.A ajutat-o sa se dezvolte. Iar diferenta intre Stoica si Pistol este aceea ca stoica isi pune cizmele de caucuc si se duce pe santier ca un om simplu,dar Pistol trebuie sa ia sacosile pentru ca doar asa nu-l injura lumea pe srada.

  Răspunde
 2. pacalici
  pacalici says:

  Cel mai bine este sa ramina Stoica in cizme de cauciuc, pe santier. Poate face combinatie cu Birceri, sa-l ia asociat, dupa toate lucrarile de “reparatii” cu iz de investitie pe care le-a facut. De ce nu ne explica cum *****cenzurat***** de la fotbal un miliard de lei, cum a facut drumul pe banii orasului la federatia de fotbal, cine l-a facut, cum a cumparat un generator cu un miliard si e defect. Asta sa ne spuna !

  Răspunde
 3. Ben
  Ben says:

  [i]numele spune cum esti[/i] personal cred ca mai bine te numesti INVENTATOR ti se potriveste mai bine.Stoica ramane in cizme serveste cetateanului asa cum a jurat si Pistol ne cara sacosi ca mita electorala.MITA = suma de bani sau valori date ori promise uneia sau mai multor persoane pentru a-l determina sa isi indepilineasca intr-un scop atributiunile/drepturile defectuos ori mai constiincios. cat despre generator pentru nepriceputi mai trebuie sa-i pui si motorina si functioneaza.

  Răspunde
 4. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  Vă rog s-o lăsați mai moale cu tot felul de acuzații fără acoperire și dacă se poate, să mai ziceți si voi ceva itneligent și obiectiv din când in când. Pentru mizerii aveți alt spațiu virtual, unde noul și vechiul vostru prieten primește așa ceva.

  Mai lăsați-ne și pe noi ăștia lucizi să discutăm!

  @pacalici… Pentru că nu te consider incă pierdut printre postaci, permite-mi să te contrazic… E absolut normal ca atunci când aduci un investitor in Buftea (FRF adică, pe care Stoica l-a adus datorita terenului pe care l-a pus la dispozitie) să-i oferi măcar minime condiții, in cazul acesta asfalt.

  Și pana la urma de ce n-ar fi ok un drum asfaltat in zonă? Păi trebuia sa vine FRF sa ne si asfalteze drumurile in oras? Hai că asta-i culmea!

  Investitia FRF a fost benefica pt oraș, a creat conditii si pentru alte constructii acolo și a crescut valoarea terenului. Poate tot terenul ăla de acolo o fi a lui Stoica si nu stiu eu…

  Răspunde
 5. Ben
  Ben says:

  Bogdan pentru cei ce nu cunosc termenii:investitor,noi locuri de munca,promovarea orasului,infrastructura.e greu sa priceapa :conditii decente pentru desfasurarea activitatii sportive.protocol cu primaria Buftea in ceea ce priveste folosirea terenurilor de antrenament pentru echipa orasului.etc

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.