Campionatul National de Viteza in Coasta – Rasnov 2010

Campionatul National de Viteza in Coasta programeaza etapele cu numarul XIII si XIV in data de 1 si 3 octombrie, pe drumul ce leaga Rasnovul de Poiana Brasov, cunoscut si sub numele de Valea Cetatii. […] 

Sustinut in continuare de Primaria Orasului Buftea, pilotul Bogdan Talasman va ataca aceste doua etape cu gandul la podiumul clasei N2 (masini pana la 1600 cmc), obiectiv care a fost atins pana acum de fiecare data, la toate participarile de anul acesta.

Lipsa unui buget adecvat, datorata situatie economice generale, a facut imposibila participarea la 3 dintre etapele duble de anul acesta (Resita, Straja si Ranca), dar in ciuda acestui fapt clasarea in acest moment pe locul 2 in clasamentul general al clasei N2, dovedeste tenacitate si o buna pregatire a fiecarei etape. Dat fiind sprijinul primit din partea bufteanilor, prin Consiliul Local si primarul Ion Stoica, participarea la ultimele etape este asigurata si dau sperante mari pentru o clasare mai buna la sfarsitul campionatului.

Automobilul Citroen Saxo VTS (140 CP) a fost complet revizuit in aceasta pauza fortata si se prezinta foarte bine, piesele care prezentau probleme pana acum fiind inlocuite.

Lansam pe aceasta cale tuturor  iubitorilor de automobilism si de natura, invitatia de a participa in calitate de spectatori la acest eveniment, asigurat de un numar de 58 de piloti, care-si vor masura maestria si calitatea pregatirii automobilului de concurs pe unul dintre cele mai tehnice trasee de la noi, Valea Cetatii. De asemenea, in aceasta scurta excursie se poate vizita Cetatea Rasnovului, Poiana Brasov dar si Castelul Bran, aflat la o distanta de doar 15 km de locul desfasurarii competitiei.

Lista inscrieri:

Harta traseu:

Multumim inca o data celor care ne sustin: Primaria Orasului Buftea, A.S. C.S. Buftea,  Gutmann Autotechnik (www.gutmann.ro), Ika Turism (www.ikaturism.ro) , I.W.A. Company si Expresuldebuftea.ro.

 


]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.