Buftea TV – Despre scumpirea alcoolului


Poate ați uitat, dar orașul nostru a avut chiar și o televiziune vreme de vreo 2 ani, susținută financiar de pedelistii de atunci. Iată cea mai interesantă realizare a lor, din 2006, reporter Felix Iorga, prietenul meu care și-a ratat cariera de jurnalist și s-a apucat de alte prostii!

]]>

2 raspunsuri
 1. Ivan
  Ivan says:

  Vezi domnu Toba? Iti alegi singur subiectele. Dar cred ca subiectul de mai sus paleste in fata subiectului cu accidentul de la Balotesti din uma cu 17 ani, in care a pierit o tanara din Buftea atat de prematur si de absurd.

  Alalalt de pe celalalt site spune ca nu ii pasa ca cineva i-a hackerit site-ul ca asta nu e real life. Atunci putem avea incredere in ce scrie? Ca doar nu e real life…

  Cat despre Buftea Tv mult spus ca era o televiziune. Bine, in ziua de azi poti face televiziune online cu un simplu vlc, dar nu inseamna ca e adevarata televiziune. Tu ce zici? Ar fi buna o televizune sau un radio aici in oras? Numai ca mie imi e frica sa nu se implice in mizeriile astea de conflicte locale si sa serveasca intereselor politice.

  Răspunde
 2. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  Azi televiziunile se inființează doar cu scop precis de a servi anumitor interese. Bani nu mai ies din reclame… S-a dus vremea când jurnaliștii primeau sume imense chiar dacă făceau facultatea la 40 de ani sau chiar daca erau de meserie mecanici auto.

  Nu mai e era ziarelor tipărite și a televiziunilor incropite in apartamente. Un radio ar fi ok totusi… Și nu e greu de făcut, doar să ai timp și oameni de valoare.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.