Buftea incepe in forță și termină gâfâind

ACS Buftea – Dunărea Galați  2 – 2

Revenind pe stadionul orașului, ACS Buftea a fost așteptată de vreo 400 de spectatori, toți impărtășind ideea că aici ar trebui să iși joace meciurile echipa, indiferent de alte dicuții.

Buftea a surprins prin introducerea in primul 11 a lui Artiom Karamian, fost jucător la Rapid, Steaua, Urziceni și Poli, care a semnat cu echipa noastră. Inceputul partidei a aparținut in totalitate gazdelor, care s-au năpustit efectiv peste adversarul său, cu 3 jucători foarte ofensivi, Bâtfoi, Petrescu și Gabi Dumitrescu. Buftea a marcat prin două lovituri perfecte de cap ale lui Gabi Dumitrescu, aflat la al 3-lea gol marcat in același stil, și Bâtfoi, din centrarea perfectă a lui Karamian, fost coleg cu el la Urziceni, in 2010.

Cu două goluri avans, Buftea a calmat jocul, dar tot a rămas sus, presându-și adversarul. Nu a surprins pe nimeni, când in a doua repriză, Buftea a căzut fizic total și parcă nimeni nu mai putea alerga. Oaspeții au ințeles și s-au apucat gospodărește de treabă. Intăi au marcat frumos din lovitură liberă, după care ne-au sufocat până ne-au egalat și ne-au presat până in final, asfel că putem recunoaște lejer că am scos un punct muncit. De remarcat tânărul nostru fundaș dreapta, Laurențiu Vențer, care joacă din ce in ce mai bine.

Așteptăm incă revenirea echipei in parametrii fizici normali, pentru că se vede lipsa de pregătire, altfel Buftea neavând echipă rea. Sâmbătă, de la 11, intâlnim in deplasare Farul Constanța, vecina din subsolul clasamentului.

 

In final aș vrea să transmit injurăturile mele sincere către șoferul salvării care a intrat pe gazon, la accidentarea serioasă a lui Marius Bâtfoi. Făcut KO de un adversar, medicii au făcut semn disperat către salvare să intre, dar ajunsă acolo, n-a mai fost nevoie de ea din fericire, Marius părăsind terenul pe picioare. Reacția șoferului a fost de un grobianism infiorător, acesta demârând in trombă pentru a intoarce, injurând de mama focului pentru că a fost deranjat degeaba din mâncatul semințelor. Aș vrea să aflu de unde e individul, cine il plătește să stea degeaba și poate să ii oferim “mulțumirile” noastre pentru că există.

 

Galerie foto aici…

]]>

4 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.