Buftea bătută măr de Chitila

Voința Buftea, noul club de fotbal din Buftea, sustinut 100% din banii primăriei, a inceput liga 4 destul de bine, caștigand categoric, 6-1, cu Săbăreni, și in deplasare cu Cernica. 

Rezultatele astea ne dădeau speranțe pentru derby-ul cu vecinii din Chitila, una dintre echipele favorite la promovare. Ne-au distrus simplu. 0-7.

Nu e nimic de comentat despre joc si jucătorii nostri la acest scor. Atmosfera din tribune a fost una de liga 4 totusi, fiind diferenta mare față de ce era pe cand aveam echipă in liga 2. Cei 100 de spectatori, cu tot cu mămicile micuțelor majorete, au avut dificultati serioase in a ține scorul.

Partida a inceput cu 15 minute intârziere, oficial din cauza defectării casetofonului cu muzica pentru majorete, dar cârcotașii din tribune și de pe internet susțin că a fost așteptată sosirea primarului, George Pistol venind cu 15 minute intârziere și plecând după primul gol incasat.

Nu e rău să avem o echipă de fotbal a orașului, chiar și la amatori, dar nu e nici bine să ne umilească vecinii nostri de la sate, Buftea urmand a juca și cu Corbeanca, lotul acestei echipe fiind prezent la stadionul nostru, dupa ce partida lor cu Sportul nu s-a disputat, din cauza neprezentării oaspetilor.

]]>

6 raspunsuri
 1. Eu
  Eu says:

  6.000 de spectatori au urmarit cu sufletul la gura deznodamintul partide ;ai nostri condusi de celebrul Levi Hrib au pierdut greu…ca la tenis.Bravo Lavi ,felicitari dl.Chelu si dl primar:)

  Răspunde
 2. bizu
  bizu says:

  [quote name=”Eu”]Nu “frate” dar boss a adus sportul acolo unde e ….0….doar politica rusine…;tu oricum nu ai alergat 10 metrii toata asa ca ….[/quote]
  domnule eu se pare ca esti foarte priceput , de ce nu iti faci o echipa de fotbal sa aduci un antrenor celebru si sa ne dai peste nas.
  Cat despre fotbal daca nu cumva ai jucat la Rapid , Dinamo sau steaua stergete la gura inainte sa vorbest de Lavi

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.