Buftea are echipă de Mountain Bike

Greu de crezut pentru multi, dar in Buftea se intâmplă și lucruri frumoase, fără a avea legătură cu primăria. Un grup de tineri bufteni, educați și dezghețați, au pus bazele unei adevărate echipe de mountain bike și au planuri mărețe.

Interesant e faptul că nu i-a impins nimeni de la spate, nici părinți, nici profesori, nici autorități, ci totul s-a născut din pasiune și prietenie, in incursiunile lor prin imprejurimile orașului. Până acum nu i-a susținut nimeni, dar nici nu au cerut-o. Au decis ca intâi să demonstreze că iau in serios acest sport și apoi pot primi și sprijin pentru performanță. Dragostea pentru sport, natură și aventură nu e condiționată de bani sau alte interese.

Cel mai important e faptul că au decis să-și numească echipa Buftea cRocărs Crew, adică să se lege de acest oraș și să participe la concursuri in țară sub numele orașului Buftea.

 

 

Buftenii spre centrul pământului Pe 24 februarie va avea loc un super concurs de mountain bike, intr-o locație inedită, in Salina Slănic Prahova, concurs intitulat foarte sugestiv, Călătorie Spre Centrul Pământului. “Buftea cRocărs Crew” va participa la acest concurs cu 6 membri, din care 4 bufteni (Vlad Cioplea, Flavius Maldea, Liviu Lupșa și Victor Țone) și 2 bucureșteni (Mihai Stamate și Alexandru Neagu).

Concursul va fi unic in Romania și probabil in Europa și va beneficia de prezența publicului și de o mediatizare importantă in țară, iar Buftea va fi acolo prin acești băieți, care vor purta tricouri speciale cu numele echipei.

Viitorul ar trebui să fie eco, viitorul ar trebui să fie al naturii… al bicicletelor. România a rămas mult de tot in urma Europei in privința folosirii bicicletei și din păcate, suntem prea preocupați să turnăm asfalt, să facem parcări in detriementul trotuarelor și benzi de circulație in loc de piste de biciclete. Un astfel de grup, care cu siguranță va lua amploare și se va consolida, poate atrage pe mulți către acest stil de viață, mult mai sănătos pentru oraș și pentru comunitate și de ce nu, poate semnala autorităților ignorante că bicicleta e viitorul.

Vom reveni cu amănunte despre pregătirea lor pentru acest concurs. Mai jos, FOTO / VIDEO cu Buftea cRocărs Crew…

 

      

Cu ‘bici’ pe Valea Doftanei

Buftea-Corbeanca-Peris-Niculesti

Scouting

Piatra Arsa – Babele – Padina – Bolboci – Sinaia

Bicla de zapada

 


]]>

3 raspunsuri
 1. DJ BUBU EVENTS
  DJ BUBU EVENTS says:

  ooooohoooooooooooooooooooooooooooo
  cum asa cv ??????
  cand cum unde ????
  nu imi vine sa cred k mais sunt pasionatzi de bike in buftea !!!!
  VREAU SI EUUUUUUU !!!!!!!!!!
  cum fac sa particip ????

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.