Buftea a găzduit Cupa Romaniei la karate

Sambata 12 mai 2012 a avut loc la Buftea CUPA ROMANIEI la karate organizata de Ministerul Educaţiei, Cercetării,Tineretului şi Sportului, prin:

· Comisia Naţională de Karate şi Discipline Asociate a Sportului Preuniversitar;

· Inspectoratul Şcolar Judeţean Ilfov;

 • Clubul Copiilor şi Elevilor Buftea;
 • C.S Măgurele Ilfov;
 • As.C.S. AS. CS. HELMAR 54 AK ;
 • Direcţia pentru Sport Ilfov;
 • Primaria oraşului Buftea;

Știa cineva de treaba asta? Nici noi… Cine ar trebui să mediatizeze aceste lucruri? De ce se desfășoară la noi in oraș intr-un anonimat total? Clubul Sportiv n-are nicio legătură? Primăria? Păi ne lăudăm in campanie că susținem mișcarea sportivă locală, dar ne lipim de ea doar dacă sunt rezultate? Cum o susținem? Ignorând-o?

N-am nicio informație despre această competiție, doar ce am găsit pe net. Păcat, sunt câteva filmulețe super pe youtube. Vă propun spre urmăriere o luptă incinsă, decisă de arbitrii, una intre două fete și la final… pe Tomiță, piticul din dreapta, câtă energie are in el și cât de pasionat pare, in lupta sa cu uriașul cosmonaut… sau vreun Goliat de pe Marte!

 

 

 

sursa foto…

]]>

2 raspunsuri
 1. butterfly
  butterfly says:

  Eu am vazut in ziua respectiva foarte multi copii imbracati in kimono, insa la fel ca si voi … nu am stiut ce se petrece. Am presupus doar ca este ceva organizat la sala de sport.
  Detalii nu detin nici eu.
  Adevarul este ca nici de 1 iunie nu am mai vazut dansurile moderne si alte activitati pe care le faceam acum cativa ani cand eram si eu eleva…

  Răspunde
 2. Arriel
  Arriel says:

  haideti dragii mei sa va povestesc eu! In orasul Buftea exista un domn care antrenor fiind isi reverva dreptul de a-si face rezultatele singur si atunci nu invita pe nimeni care ar putea sa-i castige medaliile … si astel competitia se desfasoara cu propriile cluburi sau/si cineva care accepta sa vina fara pretentii de fair-play! Ministerul si Primaria de cele mai multe ori nu au nici o treaba, Clubul Sportiv al orasului nici el – si iata astfel la Competitia foarte importanta din oras a castigat cine a organizat!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.