Bombă pe terenul destinat tinerilor!


Ieșind la o plimbare pe câmp cu câinele, doi tineri bufteni au dat peste o un obuz neexplodat, chiar in zona terenului destinat cartierului pentru tineri.

In joacă, l-au luat acasă, dar vecinii i-au sfătuit să sune la 112, astfel prezentându-se la fața locului un echipaj al Poliției Buftea, după care o e chipă MIRA a sosit  și a ridicat periculosul obiect. Obuzul nu mai avea focos, dar in schimb era plin de trotil.

Știrea ar putea trece rapid neobservată dacă noi, prăpăstioși, nu ne-am gândi că ar putea exista și alte asemenea obuze in zonă. Este exact locul unde in acest an tinerii bufteni ar trebui să inceapă construcția mult visatelor case. Cum i-ar pica asta lui Stoica chiar acum in campania electorală? Cum ar suna propaganda rivalilor? “Stoica pune in posesie tinerii bufteni pe un teren minat?” Ar putea atârna greu in povestea incă nelămurită a alocării de terenuri pentru tineri…

 

]]>

4 raspunsuri
  1. Gabriel
    Gabriel says:

    @ Mi se par ciudate vizitele nocturne pe care le primeste Stoica de la Mande si Dumitrecu, de ce se feresc ?, ce cauta seara la Primarie? Nu vrea sa isi mai asocieze imaginea cu Mande si Dumitrescu, dupa ce atata vreme au ciugulit ciolanul impreuna? Inteleg ca acum isi asociaza imaginea cu altii gen fratii Ioja , si alti trepadusi. De asemeni aseara Stoica era vizitat la Primarie de fel de fel de persoane dubioase, din Otetarie.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.