Bogdan Talaşman ia startul la Câmpulung

DEBUT DE SEZON ÎN CAMPIONATUL NAŢIONAL DE VITEZĂ ÎN COASTĂ  Sfârşitul acesta de săptămână marchează la Câmpulung Muscel începutul sezonului Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, care are programate primele două etape

în zilele de vineri şi duminică. Organizatorul Hatters Motorsport vine anul acesta cu o surpriză atât pentru piloţi, cât şi pentru spectatori, un traseu complet nou, mult mai lung faţă de cel clasic şi cu un grad sporit de tehnicitate, aflat de cealaltă parte a Mausoleului de pe Dealul Mateiaşului faţă de cel de până acum. La startul competiţiei se va afla şi pilotul buftean Bogdan Talaşman, înscris în cadrul clasei N2, la volanul aceluiaşi autoturism Citroen Saxo VTS, având ca obiectiv declarat, atacarea celei mai înalte poziţii a podiumului acestei clase şi totodată ocuparea unui loc cât mai bun în clasamentul general, aceasta în ciuda faptului că va fi obligat să concureze cu anvelopele de anul trecut, noile sale anvelope de competiţie neajungând în timp util.

Prin prisma numărului de concurenţi, la start fiind inscrise 66 de automobile, din care 8 la clasa N2, lupta va fi acerbă de-a lungul celor 5 kilometri ai probei speciale, iar spectacolul garantat. Etapa de la Câmpulung este una de suflet pentru Bogdan, el debutând aici in urmă cu doi ani şi obţinând tot aici primul său podium din carieră. Debutul acestui sezon vine cu veşti bune pentru Bogdan Talaşman, alături de susţinătorii săi tradiţionali, PRIMĂRIA ORAŞULUI BUFTEA, C.S. BUFTEA, GUTMANN AUTOTECHNIK şi partenerul media www.expresuldebuftea.ro, anul acesta el va beneficia de suportul logistic al companiei NOVATECH  ROMÂNIA, un important furnizor de echipamente şi servicii pentru industria auto. Programul complet al competiţiei, cât şi lista de înscrieri le puteţi afla pe www.autorally.ro . Vă aşteptăm pe toţi la Câmpulung pentru un spectacol automobilistic de excepţie.

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.