Balul Bobocilor – G.S. DUMITRU DUMITRESCU 2010

Dupa lungi asteptari, emotiile bobocilor de la Dumitru Dumitrescu au luat sfarsit. Cei saisprezece aspiranti au trecut prin probe de foc pentru a-si adjudeca titlul suprem,

si ca in orice competitie, cei mai buni au castigat.

Miss Boboc 2010 a fost desemnata Andreea Nitu, locul secund a fost ocupat de Mihaela Ene, iar ultima pozitie a podiumului a fost castigata de Alina Petre. Miss Popularitate a fost castigat in acest an de eleva Camelia Nicolescu.

La baieti lupta a fost la fel de crancena, Mitica Iabangiu castigand titlul de Mister Boboc si Mister Popularitate. Locul al doilea a fost adjudecat de Adrian Dragomir, iar Madalin Costea a castigat locul al III-a .

Mihaela Coman Parancea a oferit sutelor de copii participanti un recital la finalul concursului. Firma organizatoare multumeste celor prezenti la eveniment pentru interesul acordat, cadrelor didactice ale liceului pentru colaborare si nu in ultimul rand partenerilor care au reusit prin stansa colaborare cu firma organizatoare, sa faca din acest eveniment o seara de neuitat pentru cei prezenti.

 

]]>

12 raspunsuri
  1. CIPRIAN DOBRIN
    CIPRIAN DOBRIN says:

    Toate drepturile au fost rezervate de catre organizator. Albumul foto digitital va fi disponibil in unitatile de invatamant, iar elevii vor avea acces gratuit la acestea. Ele nu pot fi folosite in scop comercial. Le recomandam elevilor sa contacteze institutia de invatamant pentru a intra GRATIS in posesia fotografiilor de la Balul Bobocilor.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.