Bâlciul de la Buftea – septembrie 2014

Nu numai că primaria a organizat un bâlci in centrul orasului, dar a fost un bâlci absolut jalnic! Comunele vecine au bâciuri adevărate, Buftea nici de asta nu e in stare!

Lume foarte puțina, muzica proastă, play-back binenteles, in mare parte produse mizerabile si prețuri uriașe, atmosferă 0! Nimeni nu cumpara nimic! Nici nu avea ce, fiind foarte putine standuri. Pozele sunt facute sambata la ora 19, cand ar fi trebuit sa fie varful „show-ului”.

Un festival cu comercianti locali ar fi facut senzatie!

Restul pozelor aici… Bâlci Buftea septembrie 2014

]]>

5 raspunsuri
 1. Bogdan Tobă
  Bogdan Tobă says:

  Un exemplu care mi-a ramas in minte… un carnacior oltenesc pe gratar era 6 lei 100g. La Bițan e 1.9 lei 100g un oltenesc de calitate. Da-l in ma-sa ca nu-i facea nimic de pretul triplu…, il perpelea 1 minut pe gratar.

  Răspunde
 2. locatar la balci
  locatar la balci says:

  Avem ceea ce meritam. I-a sugerat careva primarului un alt loc pentru organizarea unui balci? Un balci se tine in centrul orasului, intre blocuri? Da fapt, in fiecare noapte avem cate un ,,balci” in fata primariei.

  Răspunde
 3. Lute 2
  Lute 2 says:

  „…Într-un cuvânt, un eveniment bine-venit, pe placul maselor, cu accentul pus pe lumea care nu are alte surse de distracție și nici veniturile necesare acestora, iată definiția popularului festival din Buftea…”

  Si aici are dreptate ziaristul latos.
  Daca tu poti sa pleci in concediu, majoritatea nu poate.
  Si vorba romaneasca spune ca satulul nu crede flamandul.

  Si te felicit daca te vad pe la vre-un concert U2 sau mai stiu eu ce.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *