Automobilism: Gala campionilor – Final de sezon 2010

In data de 11 decembrie 2010 a avut loc la Sinaia evenimentul care a marcat incheierea unui an competitional pentru sportul auto din Romania: Gala Campionilor. Pe langa demonstratiile facute de actorii principali ai acestui sport in centrul orasului (Titi Aur, Bogdan Marisca, Vali Porcisteanu,

Marco Tempestini, Manu Mihalache, Adrian Raspopa), in frumosul decor oferit de cazinoul din Sinaia, s-au decernat premiile pentru sportivii clasati pe podium, la fiecare disciplina din automobilism.

Cu bucurie va spunem ca am avut si noi un reprezentant, care a urcat pe treapta a treia a podiumului la clasa N2, in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta, in persoana lui Bogdan Talasman, participant in cadrul acestui campionat, pe un automobil Citroen Saxo VTS.

 “Bucuria este mare pentru mine, avand in vedere ca am participat cu un buget la limita subzistentei, cu eforturi uriase, fara a putea merge la toate cursele programate si fara a avea posibilitatea intretinerii corespunzatoare a masinii. Vreau sa felicit adversarii directi – Aurelian “Dode” Andronache si Dragos Lelutiu, care au dat dovada de sportivitate pe tot parcursul competitiei.

De asemenea vreau sa multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si principalilor mei sustinatori: Primaria Orasului Buftea, primarului Ion Stoica, Consiliului Local Buftea, Asociatiei Sportive CS Buftea si partenerilor mei deja traditionali: Gutmann Autotehnick, I.V.A. Company, Ika Turism, Teren Sintetic Darza, Expresuldebuftea.ro. Ne vedem la anul cu rezultate mult mai bune!”

 

]]>

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.