Atenție la trenuleț! – VIDEO

Și Buftea are farmec!

Pare greu de crezut că și la noi in orașul ăsta, atât de urât și blestemat de mulți dintre proprii locuitori, putem găsi chestii frumoase! Noi ne propune să vă arătăm câteva dintre ele, așa că in timp

, când le vom imortaliza foto sau video, le vom pune aici, să avem și noi buftenii cu ce să ne lăudăm.

Vă invităm să susțineți această, să-i zicem campanie, „Și Buftea are farmec!” trimițându-ne materiale foto/video la obiect.

Pentru inceput… trenulețul, format din 10 prichindei frumoși și o minunată doamnă educatoare… Pentru că vă vorbeam nu demult de cum se face o traversare ca la carte, iată incă una perfectă!

]]>

9 raspunsuri
 1. rodica
  rodica says:

  Doamna educatoare din imagine mai loveste copilasii ca in trecut????Am 35 ani si nici acum n-am uitat trasul ei de perciuni,datul cu arcusul in cap,trasul de urechi etc.

  Răspunde
 2. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Dar nu puteți veni din senin si sa aruncati cu noroi intr-o doamnă… fara dovezi! Nu se face asa ceva!

  Articolul frumos, poze frumoase, filmuletul super, lumea a apreciat, s-a bucurat… și vine „anonima” rodica și aruncă cu noroi, așa, că nu-i place ei!

  E cel puțin nepotrivit, zău!

  Răspunde
 3. rodica
  rodica says:

  Asta este adevarul.Dovezi sunt destule.Oricum te porti ca un comunist din moment ce stergi comentariile care nu iti plac.Pune si tu articole despre educatoare adevarate.Mare lucru ce a facut asta.

  Răspunde
 4. sulea
  sulea says:

  articol frumos pe dracu…2 randuri si gata articol frumos..eu citesc presa destul de mult si acest articol este frumos la nivelul clasei a patra…nimic mai mult..daca unii oameni spun ca educatoare ii batea poate e adevarat…inclin sa cred ca e adevarat si eu am facut gradinita pe vremea lui ceasca si educatoarele te bateau bine…lasa lumea sa isi exprime opinia

  Răspunde
 5. Expresul de Buftea
  Expresul de Buftea says:

  Așa e, Sulea… nu e articol frumos, vroiam să spun subiect frumos. Am grești! Merit sa fiu criticat de unul cu nume ca ăsta și care se crede specialișt in articole, pentru că citeste presă destul de mult!

  N-ați inteles ce fel de discuții ar fi trebuit să genereze acest articol! Voi ați dat la o parte partea bună și frumoasă și ați scărmănat adânc, pentru a o murdări.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *