Apa din Buftea va fi cristalină!


George Pistol ne informează prin intermediul ziaristului personal, aflat in așteptarea unei felii de tort de la buget, că va lua măsuri impotriva firmei Raja, cea care furnizează apa murdară.

De frică, cei de la Raja s-au apucat in sfârșit de treabă, incepând cu apa din fântâna parcului de lângă ei… Cum s-au gândit ei să avem apă curată? Au inceput s-o spele… cu dero.

Așa arăta dimineață fântâna parcului care are și pază. Să fie oare un protest inedit al unor cetățeni care știu la ce oră adorm paznicii?

Foto: Năstase Cristina

]]>

8 raspunsuri
 1. Aurel
  Aurel says:

  Gresesti, aceea este pasta de dinti, nu dero. Cel care era de serviciu a apasat butonul gresit si a directionat-o in parc. Poate va intrebati de ce baga pasta de dinti in conducte, dar va las pe voi sa ghiciti.

  Răspunde
 2. Caz
  Caz says:

  Daca un efect principal al ingerarii fluorului in exces poate produce indigestie, efectul secundar este unul mult mai periculos si anume afectarea creierului (apar stari de uitare din ce in ce mai des, stari de indiferenta, etc.) Strict legat de fluor, nu de articol sau comentariul de mai sus.

  Răspunde
 3. Valy
  Valy says:

  Poate ii zgandare p’astia de la Raja si-si iau jucariile si ne lasa cu ochii in soare. Si asa ca s-au legat la cap cu Buftea si cu conductele ei de azbociment. Mai repede faceau retea de apa in 7 sate si erau mai linistiti….

  Problema n-ar fi ca nu gaseste domnul primar pe altii, probabil ca ii are inca dinainte de campania electorala, problema este birocratia procedurala si cu ce ne spalam pana la finelestabilirii unei noi colaborari? Nici fantinile din centru nu mai merg barem…. Mergem la Ochisor!

  Răspunde
 4. Aurel
  Aurel says:

  Mai Valy, tu iti dai seama ce vorbesti? Aia cu cimentul sau azbo o spunea fostul tau sef pe la B1. Adica voi i-ati pacalit sa vina in Buftea, nu? Ati tacut si ati bagat noroi pe tevi? Ia-ti un loc de munca daca fostul primar nu mai poate sa te detaseze. Daca erai mai luminat, nefiind vorba doar de varsta, poate aveai alta credibilitate, dar se vede ca ai luat-o razna. Bine ca s-a schimbat ceva, altfel iar postai pe blog si aveai nevoie de un corector.

  Răspunde
 5. gonen
  gonen says:

  Paznicul de la parculetul ala nu face decat sa certe parintii ai caror copii intra pe spatiul verde.
  Cand stateam in Buftea, am renuntat sa imi mai duc fetita acolo la plimbare.

  Răspunde
 6. Ela
  Ela says:

  Cred ca primarul ar trebui sa inceapa cu aceasta maaaaaare problema in Buftea – APA!!! Nu se mai poate!!! Raja ne otraveste!!!

  Valy, stai linistit! Daca se opreste apa, lacul e aproape, aceeasi apa care curge si la robinetul nostru!! Hai, puiule, nu mai fi ingrijorat!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.