Amicale ACS Buftea

ACS Buftea a avut o pauză competițională plină, fiind foarte activă, chiar și pentru o echipă de eșalon secund.

După surprinzătoarea schimbare de la sfârșitul turului, ACS Buftea arată total altfel, fiind condusă de fostul arbitru Dan Lăzărescu, alături de Cafea Fortuna, director tehnic fiind Marcel Abăluță, iar antrenor Vali Bădoi.

Aflată la două puncte de retrogradare, Buftea s-a pregătit intens in pauza de iarnă și are gânduri mari. L-a avut in pregătiri chiar și pe Daminuță, fost jucător (nimeni nu știe cum) al lui Inter Milano și AC Milan.

Marcel Abăluță la Sport Total FM:

“Din păcate, Cristian Daminuţă nu rămâne la noi. Acesta s-a antrenat cu echipa, dar nu o să semneze cu noi.  De acum obiectivul nostru este să termină în prima jumătate, apoi din vară să reîncepem să tragem linie şi să vedem unde ne vom afla. Avem planuri foarte mari cu această echipă”.


Vali Bădoi pentru Ilfovsport:

“Sunt mulţumit de stagiul din Antalya. Organizarea echipei m-a impresionat, pregătirea şi atitudinea băieţilor a fost extrem de bună, tocmai de aceea sunt extrem de încrezător că vom arăta foarte bine în retur”.

Cengelkoyspor – ACS Buftea 1 – 1

FC Gornik – ACS Buftea  1 – 0

Pandurii Tg. Jiu – ACS Buftea  1 – 1

Dinamo II  –  ACS Buftea  4 – 4

CS Tunari  –  ACS Buftea  2 – 4

 

]]>

3 raspunsuri
 1. insolventul
  insolventul says:

  Asa, si … Am auzit ca ar vrea si ei niste bani, niste facilitati, o maslina, o masina, o atentie divina. Eu zic sa bea cafea fortuna pana cand adrenalina e atat de mare incat sa-si plateasca consumatia. In Buftea sunt multe alte situatii de rezolvat decat fotbalul profesionist. Dupa ce i-au dat afara si pe cei cativa bufteni ar cam vrea si-un pic de finantare, nu mult, cateva miliarde acolo, o nimica toata… Probabil la Pastele cailor, cand si magarii ciocnesc oua.

  Răspunde
 2. Oreste
  Oreste says:

  Insolventule, taci! La buftea cine vrea bani, facilitati, masilina, masina, o atentie divina trebuie sa fie neaparat omul primarului. Vezi Magdalena Oprea, Gabriel Iordachescu, Busila Vicentiu! Ei, daca au stiut cum sa perieze si pe cine, au si bani, si facilitati, si masina, si o maslina si un loc in capul mesei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.