Am anticipat corect: Studiourile Buftea sunt prăduite și transformate in ansambluri rezidențiale!

Studiourile Buftea sunt istorie! Terenul scos la vânzare! 

In urma mai multor licitatii, o mare bucata din Studio (este vorba de cea care porneste din spatele Policlinicii Buftea) a fost vanduta catre Phoenix Residence SRL (dezvoltator de cartiere in nordul Bucurestiului) la pretul de 1 milion de euro pentru 4 hectare, plus constructiile aferente. La prima licitatie suma de pornire a fost de 2 milioane de euro. In pretul acestei bucati de 40.000 de mp intra cladirea garajului (2591 mp); cantina cu anexe (556 mp); depozitul Efecte Speciale (SFX) si multe alte cladiri (vezi doc). In urma unui calcul simplu, rezulta ca terenul cu toate aceste constructii (unele facute sa reziste sute de ani) s-au vandut la pretul de 25 euro/mp.  Detalii aici…  Studioul Buftea vanzare catre Phoenix Residence Imobiliare  

Sursă info și foto…  www.facebook.com/scutere.buftea . Pe această pagină puteți găsi sute de fotografii vechi, dar și actuale cu ceea ce a fost al nostru Studio Cinematografic Buftea, unde mii de bufteni, generații intregi, au lucrat. Foto cinematografia romaneasca de la Buftea 1957 – 2018]]>

5 raspunsuri
 1. dabija
  dabija says:

  Recunosc ca nu ma pricep la imobiliare. Poate cineva mai “luminat” sa ne sppuna si noua e un pret corect? Mi mi se pare ca au cumparat terenul si cladirile au venit ca bonus. Gresesc?

  Răspunde
 2. Constanta G
  Constanta G says:

  Studiourile NU au fost vandute. Adjudecatarul nu a achitat diferența de preț dintre prețul de licitație și avans în termenul prevăzut. Așadar, se va tine o alta licitatie în luna septembrie.

  Răspunde
 3. andryi
  andryi says:

  De ce nu cumpara primaria? poate face un parc acolo. sau altceva pentru Bufteni. Astia cu “proiectele imobiliare” au destul camp unde sa construiasca blocuri.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.