Alegeri pentru Colegiul 4

http://www.juridice.ro/wp-content/uploads/2012/03/I-Rogoveanu.jpg Bufteanul Ion Rogoveanu canndidează pentru Camera Deputaților

Sursa text – viitorulilfovean.ro

Şapte candidaţi şi-au depus candidatura pentru alegerile parlamentare parţiale pentru un mandat de deputat în Colegiul 4 Ilfov, rămas vacant după demisia din Camera Deputaţilor a liberalului Eduard Hellvig.

Astfel, şi-au depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Ilfov Gabriela Szabo, (Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC), Dumitru Vasile (PDL), Gheorghe Andrei Daniel (PNL), Dumitru Iustin Simion (PMP), Ion Rogoveanu (PPDD), Andrei Octavian Ciozvarda Diaconescu (FC) şi Michael Heimann (PRM).

Eduard Hellvig a demisionat din calitatea de deputat în data de 3 septembrie 2013, pentru a prelua un mandat de europarlamentar rămas vacant după demisia unui deputat liberal din Parlamentul European.

Ion Rogoveanu: Candidatul PPDD este un avocat cu experiență mare, membru al Baroului Ilfov din 1980, consilier local în Buftea. Programul său lectoral se axează pe trei coordonate: legalitate, echitate şi oportunitatea deciziilor care vor fi luate.

Gabriela Szabo: Cea mai bună atletă a lumii în 1999 vine de pe meleagurile bistrițene să facă afaceri în Capitală, ajunge ministru al Tineretului și Sportului și vrea să fie deputat de Ilfov, după ce în 2008 spunea despre politicieni că sunt nişte oportunişti care dorm în Parlament şi joacă Solitaire. În 2008, Szabo era curtată de liberali pentru un post de parlamentar. N-a fost să fie… Este doctor în educație fizică și sport.

Vasile Dumitru: Fost consilier local, viceprimar al comunei Snagov și primar interimar, Dumitru Vasile este în prezent consilier județean. Deși a avut ocazia să plece la un partid aflat la putere, a rămas în PDL, pierzând ”la mustață” în 2012 fotoliul de primar.

Andrei Daniel Gheorghe: Fiul primarului din Otopeni este licențiat în Istorie și Administrație și doctorand în Istorie despre evoluţia economiei româneşti între 1965 – 1984. Este liberal cu acte din 2006 și, după cum susține, are o educaţie naţional-liberală ”care vine dintr-un trecut pe care am reuşit să-l desluşesc şi să-l înţeleg şi faţă de care cred că port o răspundere”.

Dumitru Iustin Simion: Om de afaceri din zona Snagov, Este prim-vicepreședinte al PMP Ilfov, acționar majoritar la compania Prodservice Act, societate care furnizează pentru comuna Snagov servicii de apă, canal și salubritate.

Andrei Octavian Ciozvarda Diaconescu: Este cel mai tânăr dintre candidați. Liderul Tineretului Forța Civică este manager de firmă, master în Ingineria sistemelor de comunicații la University of Portsmouth (Marea Britanie).

Michael Heimann: Fost președinte al Asociației Române a Importatorilor de Echipamente și Accesorii Auto, peremistul Heimann pledează pentru instituirea venitului minim la nivel european, o măsură care nu poate fi aplicată în România prea curând. De fapt, el candidează, pe poziția a 12-a, și pentru Parlamentul European.

 

sursa foto – juridice.ro

]]>

1 răspunde
 1. aytreciclare11
  aytreciclare11 says:

  Valorificare Deseuri Reciclabile RABLA 2014

  S.C. AYT GLOBAL DEVELOPMENT SERVICES S.R.L. este autorizata de catre AGENTIA NATIONALA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI pentru desfasurarea activitatii de:
  Colectare si valorificare deseuri metalice (feroase si neferoase,inclusiv acumulatori uzati),
  Colectare si valorificare deseuri nemetalice (cauciuc,mase plastice,hartie,carton,textile,sticla),
  Colectare si dezmembrare vehicule scoase din uz , lucrari de dezafectare la terti.
  S.C. AYT GLOBAL DEVELOPMENT SERVICES S.R.L. este autorizata de catre A.N.P.M., R.A.R. si POLITIE pentru desfasurarea activitatii de:
  Colectarea, pretratarea, tratarea si dezmembrarea vehiculelor scoase din uz (VSU), de la persoane fizice si persoane juridice.
  Eliberarea de certificate de distrugere/radiere auto pentru toate categoriile.
  Telefon: 0720786199
  Fax: 021.350 35 05
  Website: http://www.aytreciclare.ro
  Adresa: STR.23 August Nr 75,Oras Buftea,Judet Ilfov
  Judet: Ilfov
  Localitate: Buftea

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *