NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

9 Comentarii

 1. 1

  Oreste

  Am mai scris la un articol, ziarul asta este cel mai inutil lucru pe care se dau bani de la buget. Nu gasesc nici o utilizare pentru asa ceva in afara de a fi folosit ca hartie igienica.

  Este destul de evident ca nici primaria nu poate sa se laude cu asa ceva mai ales ca eu am gasit un snop de ziare aruncate pe scara si nu la avizier, ci jos, sub el.
  Cu alte cuvinte totul la vedere, jaf la drumul mare……

  Raspuns
 2. 2

  antonescu

  Nu cred ca este cazul sa comentam continutul acestui ziar, toata lumea stie ca este un ziar facut doar ca sa se plateasca o polita din campania electorala. Ca este platit din bani publici este o alta poveste, una peste alta din 8 pagini tiparite din care maxim 2 interesante, restul de duzina. Eu il apreciez pe cel care il editeaza,are familie care trebuie intretinuta, mijloacele folosite chiar nu conteaza, din punctul meu de vedere chiar nu este vinovat cu nimic, vinde un produs mediocru, la un pret decent, catre un cumparator la care nu conteaza calitatea ci cantitatea. Un ziar care sa deserveasca in adevaratul sens al cuvantului un mijloc de informare constructiv si informativ, nu se poate face sub 3500 de lei fara tva (fara tipar), nu stiu care este valoarea contractului, insa cred ca mai mult de 1500 plus tva (fara tipar) nu primeste pentru acesta brosura,pentru ca ziarsau buletin informativ nu este.

  Raspuns
 3. 4

  razvan de la putere

  O mare mizerie din banii nostri dar culmea pe celalalt sait al ziaristului mizerabil sunt comentarii si articole in care este este amenintat stoica cu moartea mi se pare incredibil asa ceva in zilele noastre

  Raspuns
 4. 5

  Bogdan Tob

  [quote name="antonescu"] Eu il apreciez pe cel care il editeaza,are familie care trebuie intretinuta, mijloacele folosite chiar nu conteaza, din punctul meu de vedere chiar nu este vinovat cu nimic,.[/quote]

  Inseamnă că apreciezi toți paraziții care fac afaceri cu statul și care nu muncesc absolut deloc. Pentru că acest „produs” nu e muncit deloc. Dar nu el e ținta acestui articol, pentru că nu e vinovat. Are el multe bube, nu-l invinovățesc că e șarlatan și suge ca o căpușă de la primărie, dar nici nu ai cum să-l apreciezi. Apreciezi oamenii care muncesc pentru familiile lor, nu care cerșesc, care mint și care inșeală.

  [quote]vinde un produs mediocru, la un pret decent, catre un cumparator la care nu conteaza calitatea ci cantitatea. [/quote]

  Te contrazic… expresuldebuftea.ro e un produs mediocru, fițuica respectivă e absolut 0! Și prețul nu e deloc decent.

  [quote]Un ziar care sa deserveasca in adevaratul sens al cuvantului un mijloc de informare constructiv si informativ, nu se poate face sub 3500 de lei fara tva (fara tipar)[/quote]

  Ba se poate, am studiat subiectul. Dacă e al primăriei, e foarte usor de făcut cu bani puțini. Nici dacă e privat nu costă mult, dar nu va fi rentabil decât dacă vinzi articole unor grupuri de interese.

  [quote]nu stiu care este valoarea contractului, insa cred ca mai mult de 1500 plus tva (fara tipar) nu primeste pentru acesta brosura,pentru ca ziarsau buletin informativ nu este.[/quote]

  Tiparul plus tehnoredactarea e undeva la 2300 de lei cu TVA, pentru 1000 de exemplare. Nu avem cum sa stim tirajul, dar banuiesc ca e mai mare. Ziarul e de 2 ori pe luna, deci 1000 de euro pe lună doar tiparul și tehnoredactarea. Mai primeste si el destul… Știi cat munceste pentru un astfel de continut? Maxim două zile, iți garantez! E putin totalul lunar de la buget pentru o fițuica in halul asta? E enorm…

  Raspuns
 5. 6

  JR sr

  Pentru a fi lasat sa lucreze Gica Carabina plateste niste polite. Rabdarea cetatenilor va fi limitata iar cozonacii de 3 lei bucata nu vor tine de foame p4atru ani. Ziarul acesta este cel mai mic cost in comparatie cu ce s-a cheltuit de la buget in aceste cateva luni de regim armat.

  Raspuns
 6. 7

  JR sr

  Pentru a fi lasat sa lucreze Gica Carabina plateste niste polite. Rabdarea cetatenilor va fi limitata iar cozonacii de 3 lei bucata nu vor tine de foame p4atru ani. Ziarul acesta este cel mai mic cost in comparatie cu ce s-a cheltuit de la buget in aceste cateva luni de regim armat.

  Raspuns
 7. 8

  gicutza

  ar trebuii schimbati acesti oameni care lucreza toti la acest ziar.. se vede clar ca au ramas oameni fostului primar.. schimbatii pe toti tule mama in chur de comunisti ai lui stoica..

  Raspuns
 8. 9

  Florentin

  Salutare,

  Va pot spune, ca Primarul nostru se ocupa mai nou” sa dea lumea afara de la servici” ca sa-si angajeze oameni lui.
  La firma de Salubritate din Buftea, unde totusi este o societate privata, reuseste sa dea oameni afara s-au sa ii schimbe din functii dupa bunul plac, nu tine cont de absolut nimic.

  Am sa revin cu multe dezvaluiri din actiunile domnului Primar ca sa vedeti ce caracter poate ave un om care in fata iti spune ca te poate ajuta iar pe la spate te injunghie .

  Credeti ca daca face excursii pe la manastiri cu pensionari este mai bun??

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea