A inceput campania!

Poate cea mai incrâncenată campanie electorală din istoria Romaniei, poate cea cu miza cea mai mare, a inceput deja.

La nivel local, in Buftea, pentru ca primarul Pistol controleaza magistral toate partidele (mai putin PMP), nu vom avea parte de un război. Afara de partidul primarului, celelalate iși vor face treaba la alibi, fara sa indrazneasca a-i provoca pe rivalii (doar la nivel national) din PNL. Alianta PNL-PD nu-si va face simmtita prezenta, pentru simplu fapt ca PD-L Buftea nu prea mai exista.

Desi s-a discutat despre trecerea sa in barca PSD, Pistol va trage tot pentru PNL si e de asteptat ca in Buftea Iohanis sa fie mult peste Ponta. E de asteptat, deasemenea, sa avem o campanie civilizata (speram de data asta nu si in scoli), in absenta incrancenarii, dar tonele de afise cu Iohanis descarcate ieri la unul din birourile primarului s-ar putea sa spuna altceva.

Va reamintim ca afisajul electoral e permis de lege doar in locurile amenajate special. Sa speram ca nu vor sufoca tot orasul, scarile de bloc, stalpii si gardurile caselor. Puteti lua atitudine in privinta asta si puteti rupe, cat sunt proaspete, afisele amplasate ilegal, fara probleme, sau le puteti mascari cu un marker, ca forma de protest. Lui Ponta i s-ar potrivi niște urechi de Mickey Mouse, lui Iohanis o mustăciora de Hitler, iar Elenei Udrea… fiecare cu fantezia sa!

Daca surprindeti subiecte interesante din campania electorala, foto sau video, dati-ne un semn pe adresa noastra de mail contact@expresuldebuftea.ro sau pe contul de Facebook Expresul de Buftea.

]]>

6 raspunsuri
 1. pacalici de trefla
  pacalici de trefla says:

  PD-L nu mai exista la nivel national, cum sa existe la Buftea ? Nu auzisem de Republica Buftea, poate nu am destule cunostinte, cine stie ? Trecerea lui Pistol la PSD s-a discutat aici, DOAR AICI, supozitiile, birfele si dezinformarea au creat un astfel de subiect pentru acoperirea plictiselii si umplerea timpului in perioadele de ploaie mocnita. Tonele de afise la care te referi nu vor fi lipite pe stilpi, pe garduri, in scarile de bloc sau aiurea pe undeva. Nu cred ca isi permite cineva, chiar primarul, sa incalce legea in acest mod. Mizgilirea pozelor cu markere face parte din categoria copilariilor, un om serios nu s-ar urca pe un stilp ( desi nu o sa fie cazul ), sa-i faca mustati unuia sau urechi de soricel altuia. Sperati la o campanie civilizata domnule Bogdan si totusi invitati cetatenii sa se comporte fizic necivilizat, iar mental, sa-si exprime fanteziile in ceea ce o priveste pe Elena Udrea. E o contradictie si ramin nelamurit ! Sa inteleg ca doriti un fel de incrincenare, un fel de razboi, pereti stropiti cu singe si oase rupte. O sa fiti dezamagit, nimic din toate astea nu vor avea prilej de comentarii in aceasta campanie. La independenta si impartialitatea dvs. ma astept sa invitati cetatenii la vot, sa-si exprime dorinta si convingerea pentru un candidat, sa lasam secolului 19 mizgalelile, bita, ura nejustificata, indirjirile si toate actiunile de prost gust. Gresesc ?

  Răspunde
 2. pacalici de trefla
  pacalici de trefla says:

  Partidul Miscarea Populara nu este reprezentat in consiliul local. Sa-l vedem pe acest partid la alegerile care se apropie, ne vom da seama daca merita efortul ” controlarii magistrale ” de care spuneti dvs. domnule Bogdan. Ma tem ca dupa alegeri partidul cit degetarul se va redenumi in Partidul Meteorit Plescoi, tot cu sigla PMP, si-si va avea locul binemeritat in istorie. Citeam un articol intr-un ziar ( tot iubim pina la epuizare stirile stil cancan ) ca frumosul nume Elena a scazut in frecventa folosirii de catre parintii ce se bucura de o fetita nou-nascuta. Elena Lupescu, Elena Ceausescu, Elena Udrea. Trei destine, trei belele pe capul romanilor. Nu-si pierde vremea Pistol cu maruntisuri, nu-l afecteaza nici implicarea sefului de pe centura ( ala mic cu pantalonii subrat, sosete albe si nota de plata umflata, ala de se credea idolul femeilor, ala care isi facuse garaj prea mic pentru cadourile primite ) in subventionarea partidului minat de Cioarec, Gelu, Marchidan, Marian Duta si altii asemeni lor. Revolutionari de tipul asta, suparati ca in ciorba de burta nu au primit mai multe bucaturi, nu fac parte din interesul lui Pistol. De asta ” controlul magistral” nu se exercita. Nu merita efortul.

  Răspunde
 3. Buftean
  Buftean says:

  *****cenzurat***** nu va mai dati oful asa pe fata ca nu da bine deloc,jur.Pariez ca PSD va lua aproximativ acelasi numar de voturi ca si ACL,culmea acolo unde exista control mai mare,Studio si Buciumeni.Pentru cine stie sa citeasca cifrele acesta va fi un element important.

  Răspunde
 4. Bogdan Tobă
  Bogdan Tobă says:

  [quote]Trecerea lui Pistol la PSD s-a discutat aici, DOAR AICI, supozitiile, birfele si dezinformarea au creat un astfel de subiect pentru acoperirea plictiselii si umplerea timpului in perioadele de ploaie mocnita.[/quote]

  Mai trebuia sa ne spui ca dl primar nu e traseist, nu e tradator, el e fidel partidului… O, stai… dar ti-ai adus aminte cum a tradat in 2012 cu o luna inainte de alegeri. Nu e nici acum timpul pierdut.

  [quote]Tonele de afise la care te referi nu vor fi lipite pe stilpi, pe garduri, in scarile de bloc sau aiurea pe undeva. Nu cred ca isi permite cineva, chiar primarul, sa incalce legea in acest mod.[/quote]

  Poti sa-l speli cat vrei, nu ne convingi! Daca o iei la pas prin Buftea (apropo, de cand nu ai mai facut-o?) vei vedea si acum afise cu dansul lipite strasnic si ilegal pe scarile de bloc in 2012.

  [quote]Sperati la o campanie civilizata domnule Bogdan si totusi invitati cetatenii sa se comporte fizic necivilizat, iar mental, sa-si exprime fanteziile in ceea ce o priveste pe Elena Udrea. E o contradictie si ramin nelamurit ! Sa inteleg ca doriti un fel de incrincenare, un fel de razboi, pereti stropiti cu singe si oase rupte[/quote]

  Sincer da, atata timp cat nu deranjati cetatenii neimplicati politic, chair mi-as dori sa vad ceva sange pentru ciolan.

  Răspunde
 5. pacalici de trefla
  pacalici de trefla says:

  In 2012 electoratul care il sustinea l-a rugat sa plece de la PD-L pentru ca nemultumirea fata de guvernarea „de sus” l-ar fi tras in jos in mod nejustificat si mai ales fara sa aiba vreo vina. S-a conformat si a cistigat. In 2012 nu exista hoatarirea CL de a nu mai pune afise in toate locurile, pe toate gardurile, stilpii si scarile de bloc. Acum exista, nu le vei mai vedea puse niciodata. Singe n-ai sa vezi, se va duce – la nivelul orasului – o campanie civilizata, fara diversiuni, fara jigniri, fara balacareli. Toate astea le folosea fostul ospatar, ala mic si negricios cu garajul prea mic pentru masinile dobindite ( am scris bine, dobindite… ), nu e cazul sa te astepti acum la astfel de manifestari.

  Cetatenii neimplicati politic sa vina si sa-si exercite dreptul la vot, pentru asta au murit in 89 o multime de tineri. Pentru respectul fata de ei, pentru ca jertfa lor sa nu para inutila, sa iesim la vot, indiferent pe cine sau cu cine votam. Indiferenta, neimplicarea, absenteismul, nu fac decit rau intregii natiuni, degeaba vom vorbi pe site-uri, pe la colturi, degeaba ne vom exprima nemultumirea daca atunci cind avem dreptul sa alegem ce consideram ca e mai bun, n-o facem. Daca ne limitam la piine si shaor.., pardon, la piine si circ nu vom atinge ceea ce consideram ca inseamna ideal si vis, ca inseamna un viitor cu o raza de speranta pentru copii mei, ai tai, ai oricui.

  Te-am vazut duminica cu sotia si fetita la plimbare, incearca pentru dulceata cea mica sa-i oferi un viitor mai bun, mai sigur, doar implicindu-te poti face asta. De cetateni de astia neimplicati, blazati, absenti, nu ducem lipsa si asta se vede in viata noastra, in lipsurile si nevoile care ne macina zi de zi. Vrei sa vezi singe pentru ciolan. O.K., e dorinta ta, o respect.

  Dar nu ar fi mai bine sa nu existe ciolanul, spaga, interesul, ciupeala, influenta, nepotismul, nu ar fi mai bine ca scara valorilor sa fie cea reala, nu cea artificial creata ? Daca da, nu mai influenta absenteismul, nu mai perora pe mustati si urechi de soricel, te rog. Multumesc.

  Răspunde
 6. Eugen D
  Eugen D says:

  Da, ar fi mai bine sa nu existe ciolanul, spaga, interesul, ciupeala, influenta, nepotismul. Din pacate in Buftea, odata cu mandatul domnului pistol, aceste chestiuni au fost ridicate la rang de virtute.

  Sa ne amintim, zic, de cazul domnului Stan Stefan. Un pensionar de 73 de ani, afacerist local, angajat de pistol ca agent de paza cu norma intreaga (?!!?) dupa ce i s-a eliberat locul dandu-se afara un tanar de 24 de ani. Cum se cheama treaba asta? Ciolan, influenta sau interes?

  Sa ne amintim de cazul contractului cu lampile de lumina rescris pe genunchi, mediatizat de presa nationala, contract ale carui clauze au cazut de pe prima pagina peste noapte, avantajand clar intr-un mod dubios si irational o anume firma in defavoarea primariei conduse de pistol. Asta cum se mai cheama? Ciupeala? (desi aici, ca sa fiu corect, as putea suspecta chiar si incompetenta domnului primar care insista sa ne demonstreze zi de zi cat de nepriceput este in administratie)

  Sa ne amintim ca s-au facut zeci de studii de fezabilitate si proiecte tehnice in valoare de 80.000 Ron bucata si care au ramas la stadiul de hartie de cornete pentru cojile de seminte scuipate in biroul primarului de apropiatii acestuia?

  Sa ne mai amintim ca toate contractele au fost oferite prin incredintare directa? Desigur ca in aceasta situatie oricarui om normal la cap i se naste suspiciunea unui partizanat cu o anumita firma de casa.
  Ce sa inteleaga bufteanul? Ca s-au facut niste studii, de fatada, in fapt ca sa se cheltuie niste bani de la buget astfel incat printr-un parandarat sa intre cu manta in buzunarele lui X sau P?

  Ar fi o tragedie pentru voi si pentru domnul pistol daca toti oamenii ar avea suficienta inteligenta incat sa vada toate aceste chestiuni si toate cate mai sunt. Din pacate inca exista acea „masa de manevra” care va da atata siguranta si tupeu, masa de manevra saracita intentionat de partidele pe care le sustineti tocmai ca sa poata fi manipulata. Acum o manipulati si sunteti zei!

  Eu nu pot decat sa sper ca intr-o zi o sa fiti treziti din aceasta suprematie artificiala de palmele unui oras satul de mizeriile voastre (a se intelege ca ma refer aici de fapt la mizeriile pe care le faceti).

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *