4 ani de Expresul de Buftea

Cei 4 ani de când ne-am lansat sunt ca un centenar, dacă ne gândim că reprezintă exact perioada unui mandat de primar, iar site-ul nostru a fost atașat inevitabil politicii buftene.

Incă de la inceput am fost bănuiți de interese politice, și in continuare suntem, dar de mult mai puțini, in general de cei pentru care verticalitatea, independența și integritatea sunt de neconceput in viață. Am fost intrebat de mii de ori… “Și ție ce iți iese?” sau “Lasă vrăjeala… cu cine ești, cu ăla sau cu ăla?” Pentru mulți e de neconceput ca cineva să fie independent și incoruptibil!

Imi place să repet și chiar să mă laud… Când am inceput, am produs un șoc pe “piața” media din Buftea și am crescut in trafic doar pentru că nu m-am vândut și am produs conținut de calitate… nu copy/paste, nu mizerii despre cineva, nu minciuni, nu pupincurisme, nu chestii supte din deget, nu diversiuni. Din păcate, din lipsă de timp și bani nu am reușit să duc acest site la nivelul pe care mi l-am dorit. De aceea, am incercat să vă atrag să produceți și voi conținut, dar din nou, imi recunosc eșecul. E timp, Buftea nu pleacă de aici, și nici site-ul!

Probabil 99% din cititorii care nu-mi sunt prieteni apropiați au fost convinși că mă voi vinde vreunui candidat la primărie sau vreunui grup de interese. Ei bine, nu s-a intmplat până acum și nu se va intâmpla, indiferent de ce mi se va oferi. Aș fi putut să imi aranjez un viitor luminos mie și familiei mele, fără să fac vreun mare efort sau sacrificiu, dar am ales să nu am de a face cu așa ceva și să țin site-ul ca un mijloc de exprimare liberă a buftenilor, pentru progresul orașului și schimbarea unor mentalități. Cam multă laudă de sine, sună patetic, nu? Recunosc, așa e… Dar e adevărul și dacă cineva ar fi putut să mă contrazică, să fiți siguri că ar fi sărit demult cu dovezile!

De-a lungul timpului am refuzat toate propunerile ce vizau afilierea site-ului unor interese politice și am suportat toate presiunile asupra mea și chiar a familiei mele. Dacă se va ajunge la chestii grave pe care nu le pot duce, inchid șandramaua și gata! Dar nu scriu la comandă! Doar că cei care m-ar putea forța să fac asta, ar trebui să știe că țin la tăvăleală și mor greu, eventual cu ei de gât.

Acum fix 4 ani, pe 19 aprilie 2008, dintr-o joacă, fără nicun fel de promovare, am lansat acest site cu primul nostru articol… Bine v-am gasit in Expresul de Buftea. Cine suntem, ce vrem și ce nu vrem. Puteți constata că nu ne-am indepărtat cu absolut nimic de la ce am scris incă din prima zi! A urmat Presa noastra de ziare și Noi fronturi de lucru. Dacă vreți să vedeți de unde am plecat, puteți studia arhiva site-ului, in josul paginii. M-ar interesa să aflu dacă mai sunt pe site și cum gândesc despre noi acum, cei care ne știu incă de la inceputuri, din 2008.

Sper să nu vă dezamăgesc, să nu vă plictisesc, să vă molipsesc cu optimismul meu și să reușesc să vă implic un pic mai mult in site-ul ăsta. Măcar acolo unde sunteți direct interesați! Vă garantez… folosește la ceva, existența lui și a părerilor vostre exprimate aici a schimbat multe in oraș!

Tot inainte!


]]>

4 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.