Vocea bufteanului… Linistea din Centru

 

E aproape imposibil sa ai o noapte linistita vara, in Centru, langa Primaria Buftea! Blocurile R1, R5, R6, R3 stiu despre ce e vorba…

Aseara, ca de obicei… Pâna in ora 22 e ok, copii, parinti, biciclete, role, skate-uri, mingi de baschet. Decent. După aia incepe țigănia in fața primăriei! Un grup mare de dubioși s-a amuzat pe seama nenicului invalid de la Penny, probabil beat, pe care l-au aruncat din scaunul cu rotile, intr-o veselie generală. Pe urmă, alții incep circul cu Cristi, băiatul cu mustață, pe care il chinuie in fel și chip, in grohăituri sinistre de râs. In timpul asta, o gasca devoreaza seminte si bere la bidon in foisoarele de lemn, batand ritmuri de manele in mese. Pe la unu se aude un urlet… „Cutăriță! Cutăriță!… ” Raspunde o femei de la 4… „Ce e, ma?”… „Scoala-l pe Cutarita sa coboare ca m-au batut unii! Sa ia si un par!” Bum, poc, iese Cutăriță pe scară, se aruncă pe trepte, bum, poc, ușa blocului. Nu după mult timp, un cretin sau doi și-au chinuit masinile cumpărate de părinți, agitându-le cu viteză printre mașinile parcate in Centru. Nu e totusi o seara prea rea… Duminica toata noaptea s-a auzit in tot Centru o nunta cu manele! Când credeai că s-a terminat, la 7 dimineata, ca in FIECARE dimneata, un muncitor porneste elicopterul de curatat strada si pana la 9 nu se opreste. Cu un zgomot infernal si cu motto-ul -timpul trece, leafa merge- se face că sterge pe uscat granitul din fața primariei. Nu face decat zgomot, gâniațul de porumbel nu se ia așa ușor, nici gumele de metecat… poate doar cojile de seminte. Am asistat zilele trecute la o scena tristă… O doamna catre varsta a 3-a, tragand dupa ea un bietandru, i-a cerut explicatii -soferului- de elicopter… „De ce faci, omule, prostia asta? E vancata, copiii dorm mai mult!”. Omul nostru, impasibil, cocosat a lene, cu coatele pe volan, arata cu degetul in sus. Ai zice că spre Dumnezeu, dar e vorba doar de balconul de la etajul 1. Daca va deranjeaza sa stiti ca exista o solutie… 031 824 15 85, Politia Locala Buftea. Apelati-i cat mai des, chiar isi fac treaba, dar doar daca ii solicitati, din proprie initiativa nu se complică noaptea.

]]>

2 raspunsuri
  1. alexe
    alexe says:

    Vedeam masina mare cu perii rotative. Ce naiba treaba facea nu stiu. Toata mizeria se aduna linga bordura. Ma gandesc ca trebuiau umflate foile de parcurs pentru masinile……ahhh ce lapsus am !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *