Scrisoare deschisă d-lui primar Gheorghe Pistol

„Domnule Primar, Îţi scriu ca şi cum i-aş scrie lui Moş Crăciun. Singura deosebire între dumneata şi el ar fi că el tot mai sper să existe şi să facă minuni si bucurie în ajun de Crăciun, iar dumneata faci numai pomeni în ajun de alegeri si trebsoare datatoare de firimituri trepadusilor casei.

M-am gândit să îţi scriu pentru că nu încetezi să mă uimeşti în fiecare zi. Împreună cu “oamenii” dumitale, conduci destinele a catorva mii de oameni dupa bunul plac, haotic, abuziv şi discreţionar. Într-un cuvânt: jalnic!

O spun în calitate de cetatean contribuabil, om onest şi muncitor. De când conduci dumneata destinele buftenilor, ca pe propriile firme falimentare, am trecut prin toate stadiile de revoltă. Am urlat  de nervi acasă. Am discutat aprins ore în şir cu prieteni la fel de indignaţi. Apoi am vorbit singur incercand sa te inteleg. Mi-am tot zis că o să te opreşti. Dar văd că nici n-ai gând de aşa ceva. Am aşteptat să ajung în dimineata asta de la birou să îţi scriu, mai mult terapeutic. Apropo.Văd că eşti ocupat cu pozatul printre porumbei zilele astea. Când am ajuns aseara acasă am găsit strada pe care locuiesc, Marului, se numeste, gata pregatita pentru off-road. Stii dumneta despre ce strada este vorba, cea pe care eu am incarcat-o, indreptat-o si pietruit-o, si pe care dumneta ai venit si ai pus pancarda patrata cu numele ei.

Am gasit cativa “dorei” care abia stiau ce este cu ei acolo, masurand inaltimea cozii lopetilor cu barbia, imi spuneau ca nu stiu pe unde pot sa ajung acasa si ca ar trebui sa “vorbesc” cu seful lor. Ma refer la faptul ca, din toamna, doua din trei strazi de acces catre casa mea sunt blocate total si incepand de ieri au blocat-o si pe a treia, Marului, pe care , oricum se circula in regim de drum forestier. Inteleg indeajuns situatia dar cand stim ce sume s-au alocat proiectului, aproape fara finalitate, apa-canal, iar “doreii” sunt pusi sa umple un sant plin cu apa cu o cupa de noroi, parca iti vine din nou sa faci trimiteri la origini. Oricum nu-ti pasa, ca te-ai invatat, nu ? Nu-ti scriu de dor domnule Pistol. N-am cum. Iesi zilnic cu poze pe ziarele locale si pe site-uri de socializare. Îţi scriu pentru că sunt într-un impas. Pur şi simplu nu înţeleg unde se duc banii imprumutati in baza unor contracte cu care ai inrobit orasul Buftea pentru cel putin 20 de ani, care teoretic ar trebui să ajungă în şcoli, şosele, spitale si proiecte sociale. Practic insa…banii dispar lunar în meandrele abstractului. Apoi , ar mai fi o dilema, eu nu ştiu dacă să mai respect legile sau dacă să mai achit contribuţiile la stat, taxele, impozitele, ratele, facturile. Pentru că eu merg zilnic la muncă pentru a plăti salariile, taxele dar mai ales pomenile electorale pe care le dai cu atâta generozitate către cine te mai ajută pe dumneata, în cer sau pe pământ, să te joci de-a imparatul. Apropo de bani si nevoi reale…poate găseşti în vreun buzunar câţiva gologani să plăteşti la timp şi persoanele care lucreaza pentru linistea, curatenia si educatia urbei. Nu e mare lucru. Să ştii că ei au cu adevărat nevoie de sprijin. Ştiu. Ei nu votează toti cu dumneata şi nu te interesează. Dar toti sunt bufteni. Apoi te rog să ne lămureşti cum e cu cele cateva milioane de euro datorii la stat, si nu numai, pe care le ai dumneata “pe persoana fizica”. Se vor stinge in mandatul asta sau iti mai trebuie inca unul?
Şi nu, nu mă interesează cine este primar in Buftea si de la ce partid este. Dacă o doctrina politică ar mai însemna ceva în ţara asta şi partidele ar fi pe bune si n-ar fi toate o glumă sinistră, fiecare politician s-ar ţine de ce a promis la început şi n-ar mai migra decât păsările din Delta, ca stii despre ce vorbim, nu ? Că tot veni vorba de întrebări. Mă puteţi lămuri de ce s-a dublat taxa pentru colectarea deseurilor menajere ? Şi aici chiar mă arde să îmi rapundeti pentru că nu prea inteleg, din moment ce localitatile invecinate au taxa colectare la jumatate, iar altele cu primari  mai isteti, nu au taxa de colectare. Sunt convins ca stii si acest lucru .

Vreau să îţi mai spun şi că pe mine nu mă interesează că eşti dumneata în campanie electoral deja de vre-un an. Aia e strict problema dumitale şi nu ar trebui să amesteci lucrurile dacă ai fi un bun profesionist. Dar nu eşti. Esti un manager submediocru. Orice corporatie te-ar concedia inainte de a se incheia perioada de proba. Observ cu tristete ca in calitate de primar faci numai potlogării şi iei măsuri în detrimentul oamenilor cinstiţi care muncesc şi îşi văd de treaba. Vorbesc despre contracte fictive si fals in inscrisuri, stii despre ce vorbim, nu ? Mă interesează şi că devii pe zi ce trece tot mai nesimţitor şi asta te face să pari invincibil şi pe noi ne face să cădem în deznădejde .Oamenii cinstiţi, educaţi şi harnici din orasul  asta te dispreţuiesc profund cu toate că au ajuns să se teamă de dumneata şi de măsurile abuzive pe care le aplici fără tăgadă sau remuscari. Se tem şi de apetitul tau sălbatic pentru abateri şi nelegiuiri. Dar să te temi şi dumneata domnule Pistol. Să te temi de braţul lung al legii, care în cele din urmă te va ajunge şi te va pune unde îţi este locul. În încheiere, vreau să va anunţ că nu ma stept sa-mi raspundeti. As vrea in schimb sa ma contraziceti prin fapte, sa-mi arati ca gresesc, sa fiu cuprins de remuscari si eu, sigur, voi veni sa-mi cer scuze, la fel de deschis precum am facut-o acum. Aş încheia cu formularea „cu stimă”. Dar eu nu va stimez si nu la omul George Pistol ma refer, nu-l cunosc. Am scris primarului orasului Buftea, Gheorghe Pistol. Pot doar să fac un efort şi să va urez mult bun simt, conştiinţa şi justă măsură în toate!
PETRE IONEL

]]>

26 raspunsuri
 1. reggie
  reggie says:

  Chiar ma intrebam ce talente ascunse zac inca nedescoperite in Buftea, dar pe masura ce citeam, mi se parea cunoscut textul…

  La un simplu search pe Google, o sa observati ca textul de mai sus e un copy-paste in proportie de 95% din scrisoarea unei tinere catre Ponta.

  Problemele poate sunt reale, dar hai sa le spunem cu cuvintele noastre, nu cu materiale ciordite de pe net.

  Răspunde
 2. reggie
  reggie says:

  Mare e gradina p-aici…

  „Minus”-urile sunt pentru faptul ca am zis ca omul a copiat, sau pentru plagiator in sine, ca nu e frumos ce a facut? Sau pentru ca ati crezut ca ii tin partea lui Pistol? :))

  Si acum, inversunati si mai tare ca nu stiti de ce sunteti inversunati, apasati cu forta! 😉

  Răspunde
 3. bizu
  bizu says:

  Acum daca ” expresul „este impartial ar trebui sa acorde un drept la replica primarului , daca acesata solicita acest lucru .
  totusi in acest articol( scrisoare deschisa) se fac acuzatii destul de grave . Parerea mae ca jurist este ca ” expresul ” inainte de a piublica aceasta scrisoare deschisa sa solicite dovezi in legatura cu acuzatiile aduse , in caz contrar ar putea fi dat in judecata de catre George .
  bine se poate spuna ca cel care a trimis scrisoarea este responsabil pentru ce scrie in ea , eu cred ca orice document publicat pe un site sau blog trebuie sa aiba in spate dovezi solide . in caz contrar nu este un articol este o calomnie .

  Poate ca orasul nostru nu e asa cum si-au dorit unii din locuitorii lui , Si poate Geroge nu a facut tot ce a promis in campanie , dar numai un carcotas sau rauvoitor nu vede ca macar incearca sa faca ceva . Eu sunt convins ca lucrarile de pe strada Marului au un cu totul alt scop decat cel de a bloca intrarea semnatarului scrisorii . si pot sa pariez ca cel care a trimis aceasta scrisoare a fost un sustinator al actualului primar . Adevarul este ca sunt multi nemultumiti , mai ales di cei care l-au sustinut in campanie , deoarece asteptau sa li se intoarca intr-un fel serviciul . e practic imposibil sa-i ajuti pe toti . Iar cei care au considerat ca nu au primit ceea ce li se cuvenea au devenit cei mai mari detractori ai lui George .

  eu mai am rabdare un an , sper ca pina atunci voi vedea finalizate multe din proiectele incepute cam de multisor .

  as vrea sa citesc dreptul la replica al Primarului fata de aceasta scrisoare deschisa

  Răspunde
 4. Bogdan Marchidan
  Bogdan Marchidan says:

  Dl. Jurist eu am facut urnatoarele afirmatii :
  1. A bagat orasul Buftea in datorii facand imprumut (8 mil. euro) mai ales in conditiile in care Ion Stoica i-a lasat „pe mana” aproape 70 mil. euro
  2. Impozitele sunt aproape daca nu dubu fata de acum 2 ani
  3. Transparenta care este de fapt 0
  4. Fals in documente
  5. Lucrarile firmei Delta ACM in orasul Buftea fara contract
  6. Abuz in serviciu
  Acum astept sa fiu dat in judecata de catre dl. Gheorghe Pistol !

  Răspunde
 5. insolventul
  insolventul says:

  – imprumutul facut reprezinta un tampon obligatoriu pentru a putea accesa fonduri europene, pentru a putea sustine derularea proiectelor pentru care s-a obtinut finantare. Banii nu vor disparea in diverse cheltuieli, nu au cum sa fie sifonati, reprezinta practic o linie de credit obtinuta cu acordul Ministerului de Finante si este controlat strict. Nici nu se pune problema cheltuirii lui ” dupa ureche”.
  – 70 de mil.de euro reprezinta bugetul orasului pe aproximativ 7 – 8 ani fara sa cheltuiesti nici un leu din el. E aberanta suma, ar fi fost tare bine sa fi avut acesti bani. Bazaconie
  – impozitele nu s- au majorat cu nici un leu din initiativa CL . S-au majorat preturile la apa si canal ( deversam fraudulos, fata sa platim. Cam cat doream sa mearga asa? N -a mai mers, s-a facut al dracu ursu ). S-au majorat impozitele la case pt ca s-au incadrat la alta categorie cand au beneficiat de apa, de canal, de asfalt si alte alea. E firesc, logic si absolut legal. Altfel ar fi fost taman ilegal. S-au majorat impozitele la case pentru ca a fost Lege data pentru aceasta majorare. Trebuia sa nu o respectam ? M-as mira…
  – Transparenta este atata cat vrei sa cauti. E o chestiune relativa, pentru unii e destula, pentru altii nu. Despre falsul in documente habar nu am, daca poate fi dovedit este foarte grav
  Ma indoiesc total ca ar exista, dupa cum vedem DNA- ul nu doarme si vegheaxa la linistea si somnul nostru
  – lucrarile se castiga prin SEAP, iarasi e usor de probat
  Ar trebui sa fii excesiv de tampit sa faci lucrari de valoare relativ mare prin incredintare directa. Ar trebui sa fii tampit la infinit sa crezi ca „las-o ma ca merge-asa” ar fi argumentul in fata Curtii de Conturi. Si nu e cazul ( sa fii tampit…)
  – abuzul in serviciu trebuie probat. Din vorbe, e vanare de vant, apa de ploaie.

  Răspunde
 6. Marchidan I Georgica
  Marchidan I Georgica says:

  DL BIZU, VB DE UN DREPT LA REPLICA DIN PARTEA DL PRIMAR…CARE PRIMAR????NU STITI CA DOMNUL PRIMAR ESTE PLECAT IN CONCEDIU….SI LEGAT DE DOVEZIILE PE CARE LE CERETI DOMNULUI PETRE, VIN IN AJUTORUL DUMNEALUI SI LE PUN EU LA DISPOZITIE…POT ACOPERI CU DOVEZI FIECARE CUVANT AL DOMNULUI PETRE …
  SA FITI DESTEPTI SI FARA FRICA… :-*

  Răspunde
 7. bizu
  bizu says:

  [quote name=”Marin Ion”]Bizule,scuze dl.jurist,parca tu erai cu Stoica in campanie,nu?Candidat la consiliu sau ….oportunist?[/quote]

  da am fost cu Nelutu in campania din 2012 , de fapt cu partidul din care faceam parte amandoi . M-ai auzit pe mine atacandu-i pe Nelutu ? Nu am facut asta . Da am schimbat partidul impreuna cu toata organizatia , am schimbat si echipa este adevara dar nu am atacat sau criticat fostii colegi de campanie . poate sun oportunist dar in mod sigur in stare sa imi asum faptele si nu du cu noroi in oamenii alaturi de care am pasit candva , chiar daca acum nu mai avem aceleasi opinii sau interese.

  Răspunde
 8. bizu
  bizu says:

  [quote name=”Marchidan I Georgica”]DL BIZU, VB DE UN DREPT LA REPLICA DIN PARTEA DL PRIMAR…CARE PRIMAR????NU STITI CA DOMNUL PRIMAR ESTE PLECAT IN CONCEDIU….SI LEGAT DE DOVEZIILE PE CARE LE CERETI DOMNULUI PETRE, VIN IN AJUTORUL DUMNEALUI SI LE PUN EU LA DISPOZITIE…POT ACOPERI CU DOVEZI FIECARE CUVANT AL DOMNULUI PETRE …
  SA FITI DESTEPTI SI FARA FRICA… :-*[/quote]

  Georgica si Bogane hai sa facem un exercitiu , eu admit ca sunt oportunis dar explicati ce sunnte-ti voi care ati fost alaturi de George acum 2 ani si ceva . Tu georgica erea lipot de George ca timbrul de scrisoare si imi aduc aminte ca te aprecia destul de mult . Tu Bogdane ai adus notorietatea data de aparitiia la TV in campania de acum doi ani si jumatate . Atunci cand v-ati simtit nedreptatiti ati intors armele . Sunt sigur ca aveti motivele voastre dar sunt la fel de sigur ca acete motive nu au legatura cu orasul si cu locuitorii lui,
  in concluzie daca eu sunt oportunist voi ce sunteti ?

  Răspunde
 9. Eugen D
  Eugen D says:

  [quote name=”insolventul”]
  S-au majorat impozitele la case pentru ca a fost Lege data pentru aceasta majorare. Trebuia sa nu o respectam ? M-as mira…
  [/quote]

  Asa laudati guvernul PSD-ul, partid din care faceti parte? Din cate stiam eu PSD-ul face o politica sociala, de stanga. Oamenilor le-ati spus in campanie, cand ati mers la brat cu doamna Firea, ca partidul din care faceti parte le va majora impozitele? Ar fi fost o dovada de seriozitate si curaj dar cum tocmai seriozitatea si curajul va lipseste cu desavarsire nu putem naste pretentii.
  Sa vedem la anul ce fel de gogosi ne mai vindeti?
  [quote]http://www.agerpres.ro/politica/2014/12/19/ponta-nu-exista-nicio-crestere-de-taxe-si-impozite-in-bugetul-pe-2015-12-05-52[/quote]

  [quote name=”insolventul”]
  Despre falsul in documente habar nu am, daca poate fi dovedit este foarte grav
  [/quote]

  Exact! Pe principiul „eu sunt mic, nu stiu nimic! Tata in pod jupoaie oaia!”.
  Pentru reimprospatarea memoriei dumneavoastra selectiva:
  [url]http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/Acuzatii+de+fals+in+acte+la+Primaria+din+Buftea+intre+fostii+si+[/url]

  Cat despre a dovedi nu mai este cazul sa discutam! A recunoscut insusi primarul in articolul de mai sus ca a „palmat” niste foi din contract si le-a inlocuit cu unele mai …..”corecte” (?!).

  [quote name=”insolventul”]
  – lucrarile se castiga prin SEAP, iarasi e usor de probat
  [/quote]

  Daca probati o singura lucrare castigata de DELTA ACM in Buftea prin licitatie publica in SEAP deschid fun club „insolventul”!

  Răspunde
 10. @insolventul
  @insolventul says:

  „S-au majorat impozitele la case pt ca s-au incadrat la alta categorie cand au beneficiat de apa, de canal, de asfalt si alte alea”,*****cenzurat****,se vede ca minti si dezinformezi cu buna stiinta.Mi-am bagat din banii mei ,apa,canalizare si gaze pt ca primarul a avut alte treburi pe b-dul Muncii pt votantii lui fideli , apoi mi-a marit impozitul la casa pe motiv ca beneficiez de ceva ce trebuia sa fie normal intr-o tara europeana iar primaria nu mi-a platit nimic.Bunicii mei care nu au canalizare si nici drumul asfaltat s-au trezit ca platesc impozit mai mult pe motivul ca stau in zona 1 a orasului,cica rezidentiala,de lux,adica au „toate” facilitatile.A marit Pistol taxele,pacat ca buftenii au in mare o singura locuinta,daca aveau mai multe,ca acolo a crescut mult impozitul,la a doua,treia casa, iesea lumea-n strada sa-l urecheze pe pistol.Totusi,ca vad ca te pricepi la multe,zi-mi si mie te rog,asa sa nu mor prost,cum a facut primarul cu judecatorii de la Buftea de l-au iertat de o datorie de 3 mil de $ tragand teapa bancii ca am si eu un imprumut pt casa si vreau sa scap de el la fel.

  Răspunde
 11. reggie
  reggie says:

  Mai Eugene, mai copilule… Ai prejudiciat bugetul local cu miliarde prin nestiinta ta, iar acum dai lectii de management? Poti sa ne zici de cel ce te-a protejat niste detalii din astea? Daca mai stii cine e…

  Răspunde
 12. Eugen D
  Eugen D says:

  Linia de autobuze este un bun al orasului, al locuitorilor, al nostru al tuturor. Care este prejudiciul?
  Sute de cetateni folosesc autobuzele respective. Copiii nostri merg la scoala in fiecare zi cu acele autobuze si nu mai risca sa fie loviti de masini pe marginea strazii. Batranii pot merge la Penny si la Lidl sa-si cumpere o paine. Care este prejudiciul?

  Macar de ati prejudicia si voi bugetul la fel, incompetentilor care asfaltati strazi deja asfaltate! Incompetentilor care faceti garduri in zig-zag. Incompetentilor care faceti piste de biciclete care pleca dintr-un punct si ajung nicaieri. Incompetentilor care ati indatorat orasul asta pentru cel putin 20 de ani de acum incolo. Incompetentilor care ati scufundat orasul in noroi. Incompetentilor care faceti falsuri in acte. Incompetentilor care tineti luminile de Craciun aprinse si in februarie. Incompetentilor care sfidati cetatenii si ii lasati sa innoate in noroi in fiecare zi.
  O sa tabare lumea pe voi, incompetentilor! O sa tabare lumea pe voi, nu va faceti griji! E o chestiune doar de timp.

  Ps: Nu o sa mai raspund la afirmatiile anonimilor.

  Răspunde
 13. Bogdan Marchidan
  Bogdan Marchidan says:

  dl, insolventul acest post este pentru dvs si voi prefera sa ma adresez cu DL. CONSILIER !

  -cand ati fost investiti in functia de consilier local ca si colegii dvs. , ati depus un juramant prin care va luati angajamentul ca veti face tot ce va sta in putiinta alaturi de primarul ales , Gheorghe Pistol ca va veti pune toata priceperea pentru binele in folosul cetatenilor acestui oras. Atunci draga domnule cum ne explicati noua ,locuitorilor accestui oras ca era necesar acest imprumut de 8 mil euro de care cetatenii nu au stiut nimic si nici nu au fost informati …atata timp cat in fondul de RULMENT erau aproximativ 2 mil euro economii din anul 2010 si 2011 …
  acesti bani erau cu destinatie de a fii cota de 2% pentru cota de co-finantare a POB.
  PIDU = 32 mil euro – 98% finantare europeana si 2% co-finantare POB = 640.000 euro banii POB
  ca sa vedeti ca m-am documentat si stiu mai sunt cateva sume neeligibile care trebuiau sa fie suportate tot de primarie…de aceea cele 2 mil euro ( fodul de RULMENT) erau suficienti pentru a finaliza acest proiect faca ca POB sa faca un imprumut bancar.
  pentru toti cei care nu stiu si vor sa se intereseze pe data de 18.06.2012 cand fosta conducere si-a incheiat activitatea ,POB nu avea nici-o datorie la nici-o firma si nici-o banca..mai mult existau bani in buget plus cele 2 mil. euro de care vorbeam mai sus.
  fondul de RULMENT conform legii nu se poate cheltuii decat pentru investitii si atunci va intreb eu pe dvs in prima rectificare de buget din 2012 ,a noii conduceri … cum ati putut sa votati cheltuirea a unui mil de euro din acest fond de RULMENT prin zeci de achizitii directe ( suma maxima 15000 euro ) pe SF-uri (studii de fezeabilitate ) si PT-uri (proiect tehnic) ? cate din ele s-au finalizat pana in acest moment avand in vedere ca eu si ele o anumita perioada in care pot fi folosite.
  -aproximativ 70 mil euro : * 32 mil euro – PIDU
  * 4,2 mil lic. D.Dumitrecut
  * 2 mil euro bani investiti in 2012 in canalizarea din Atarnati si Flamanzeni
  * 22 mil. euro bani care sunt alocati pentru exitinderea canalizarii,schimbarea conductelor din fier si azbo-ciment care sunt invechite, reabilitarea puturilor si statiei de pompare,etc. ( RAJA CONSTANTA )
  * 6 mil euro construirea statiei de epurare
  dupa calculele mele si matematica pe care eu am invatat-o la scoala toate sumele astea REALE adunate fac 66,2 mil euro bani care sunt accesati si aprobati in mandatul lui Ion Stoica! Unde este bazaconia draga domnule consilier ?

  -intradevar…nu ati majorat impozitele ci le-ati scumpit :)))) imi pare rau pentru „confuzie” cat despre deversatul fraudulos iar imi permit sa va contrazic si deja ma simt consilier local ca stiu mai bine si mai multe decat dvs. … munca pe care dvs ar trebui sa o faceti pentru ca de aceea sunteti platiti cu totii din banii nostri 😉
  RAJA plateste lunar la APA NOVA deversarea iar canalul duce la Glina…sa va fie rusine ca nu aveti aceste notiuni.
  acum sa revenim la scumpirea apei. Este bine ca cetatenii acestui oras sa stie ca ati aprobat majorarea apei si a canalului dupa o vizita mirobolanta a consiliului local in frunte cu dl. primar la constanta si acompaniati de fanfara si bautura .. ati votat acest lucru ILEGAL pentru ca sedinta figureaza in documente ca a fost la primaria buftea ( pozele vor fi atasate daca aveti dubi ) …iar cetatenii ar trebui sa stie ca pana in 2020 tot se vor scumpii(atasam programul anual pe care l-ati aprobat )
  -cum puteti sa afirmati ca este transparenta in momentul in care cetatenii nu stiu ce se intampla,nu li le acorda raspuns la petitiile trimise?
  -dl consilier va rog frumos sa ne puneti la dispozitie copii dupa contractele primariei cu firma DELTA ACM care a facut lucrarea pe str. Oltului, str. Luceafarului, str. Studioului, etc…iar daca o sa veniti cu un raspuns ca nu ei au lucrat o sa va pun eu la dispozitie materiale video si foto cu utilajele si angajatii firmei DELTA ACM lucrand la aceste strazi si nu numai…

  Răspunde
 14. reggie
  reggie says:

  Eugen, dragul meu, ai o problema psihica. Ce treaba am eu cu ce acuzi tu? Iar eu nu vorbeam de autobuze, ci de dotarile acestora. Rezolva-ti problemele cu cine trebuie, ai inteles gresit si ai luat-o razna.

  Daca nu iscam foc, nu iesea fum, nu? Vrei sa o luam din 2008 incoace, sau de mai devreme? Ipocritule! Nu am afinitati electorale, cu atat mai mult in acest oras!

  Răspunde
 15. reggie
  reggie says:

  Si hai sa va zic ceva…

  Ati pus un om bolnav sa va spele boarfele. Omul e cu dunga pe buletin, poet, ce nu intelegeti?

  El nu era in stare sa scrie textul de mai sus.

  Răspunde
 16. insolventul
  insolventul says:

  Cu destul respect, mult prea destul, se compara mere cu dude. E absolut inutil sa explic fenomenul, pare complicat si realitatea este alta. Din pacate – pentru mine – ma lupt cu mori de vant, nu am nici chef, nici putere, nici caderea sa convinģ patima care nu face parte dintr-un razboi la care nu particip.

  Mergeti baieti la DNA, la parchet, la orice institutie a statului care va poate gasi dreptatea. Se fac confuzii atat de grave incat te intrebi daca nu esti de-a dreptul tampit sa le citesti, sa raspunzi e absolut inutil, patima intuneca ratiunea si este aberant sa explici legalul, normalul, firescul. Admitand -prin absurd – afirmatiile, institutiile statului ar trebui sesizate cu subiect si predicat indubitabil, ma mir ca nu faceti o petitie, o sesizare, o reclamatie, mai ales ca datele pe care le detineti sunt sustinatoare ale dovezilor incontestabile. Aici, pe un site citit de un nr. relativ mic de cetateni, sansele de a va revarsa nemultumirea sunt mici, socotelile abracadabrante si aparent documentate sunt bune pentru adormit copii dupa masa de pranz.

  Maestrul Cristoiu explica tehnica ventilatorului animat de o punga de cacat, e riscant sa te asezi in fata lui dupa ce ai manjit paletele cu materii fecale… E obositor de explicat -mai ales cand te adresezi peretilor – cum e cu atragerea fondurilor europene, cum e cu bugetul, cum e cu impozitele si taxele, cum e cu bunul simt si respectul. Faptul ca va simtiti consilier e o problema personala, puteti sa va simtiti si presedintele SUA, puteti sa va simtiti regina Angliei, regina Beatrix sau Gheorghe Hagi. Asta nu inseamna ca si sunteti, trebuie sa mai curga foarte multa apa pe Dambovita ca ceea ce simtiti sa fie realitate.

  Corectitudinea dvs. ma pune in dificultate, spiritul civic, critica constructiva, sarcasmul si incisivitatea ma coplesc efectiv, pareti instruit, superdocumentat si pus in slujba cinstei si a adevarului. Ce va retine ca ceea ce afirmati pe un site ca adevaruri si constatari, sa nu fie cunoscut si de catre cei ce se ocupa cu asa ceva ? Banuiesc ca ceea ce sustineti reprezinta certitudine, elucubratiile negasindu-si loc si noima in context. Las la o parte jignirile si lipsa elementarului bun simt, afirmatia privind chiolhanul cu bautura, fanfara ( si F.M.I…) de la Constanta. Daca un om normal poate crede ca un CL se trezeste la 5 dimineata, sta 6 ore pe un scaun, nu se misca prea mult sa nu-si sifoneze hainele, participa la o sedinta de 2 ore viziteaza 3 locatii, se intalneste cu doi miniistri, se transmite la tv, mananca la cantina, tine inca 2 ore sedinta de CL, vine spre Buftea inca 4-5 ore, si la ora 23 ajunge in centrul Buftei, o face pentru o ciorba si doi mici, vorbim absolut degeaba.

  E atat de mult de discutat incat exacerbarea in rau intuneca orice buna intentie, ma declar invins, nu am puterea sa ma lupt cu mori de vant, cu idei preconcepute bazate pe afinitati si invrajbite de patimi.Voi, cei care l-ati sustinut si adulat pe Pistol, voi care imparteati oua, cozonaci, voi care ne taiati bannerele platite din buzunarul propriu, voi dati cu pietre ? Voi va daramati idolul pentru care ieri va dadeati cu capul de pereti ? Ce doreati si nu ati obtinut ? Eu apar evidenta si bunastarea cetateanului, nu am pupat pulpana sultanului si mai presus de toate – nu am scuipat acolo unde am sarutat – mi-am pastrat saracia, mi-am recunoscut pozitia si m-am conformat ei. Vendeta voastra, de fapt a catorva „cetateni” care vor binele urbei ( noi veniti in barcuta promisiunilor domnului Stoica Ion, Nelutu pentru unii… ) intereseaza precum scaderea monedei din Guineea Bissau vs ronul nostru.

  Cand vei prezenta – domnule Bogdan – acele dovezi, inregistrari, la care faci referire, voi prezenta si eu cateva la fel de interesante. Astept lovitura de incepere a meciului, te asigur ca va fi ffff interesanta, castigatorul va fi Bogdan ! Nu, ma refeream la Bogdan Toba, prin traficul realizat nicidecum la alt bogdan…Altfel, banii unora din care sunt platit pentru a-i reprezenta, ( in CL ), nu-i iau ( desi chiar as avea nevoie de ei ) , merg undeva , intr-un loc unde nevoile sunt mai mari decat ale mele. Sincer sa fiu, daca din 10 cetateni sunt 8 multumiti de ce se intampla si 2 nu, ma doare fix in bascheti de cei 2. Asta e democratia, cei putini se supun celor multi, ar fi aberant invers. Acum, cei care scriu pe-aici sunt „aia 2”, care se viseaza primari, consilieri, etc.,etc. Vise taica, vise…

  Răspunde
 17. Bogdan Marchidan
  Bogdan Marchidan says:

  Dl. consilier cu toate ca ati scris jumatate dintr-un roman in care nu este nimic concludend … in afara de a incerca sa ma „jigniti” intr-un fel sau altul tine sa va mentionez ca faceti referire la cu totul alta sau alte persoane.
  Referitor la sustinerea mea in campania 2012 credeti-ma ca o regret 🙂 iar pentru linistea dvs. eu nu am impartit cozonaci,oua,cartofi,bani,etc… si nici nu am taiat vre-un banner de-al psd-ului sau a unui alt pardit 😉 cat despre visul meu de a devenii consilier sau primar :)))))) credeti-ma ca nu sunt atat de idiot sa visez atat de rau ,am alte planuri si alte vise de indeplinit si-mi doresc mult mai mult de la viata mea !
  cand am afirmat ca dega ma simt consilier ma refeream la cu totul altceva – domnule consilier – care va doare la bascheti de cei care nu sunt de acord cu actuala conducere a POB.
  Se pare ca singurul care vorbeste cu peretii si se lupta cu mortile de vant …sunt eu … in nici-un caz dvs.
  Servici usor si va multumesc pentru „raspuns” daca intelegeti ce vreau sa zic !

  Răspunde
 18. reggie
  reggie says:

  concludend, pardit, dega, „nici-un caz”, servici…nu putem sa punem pe seama rapiditatii in a tasta, mai ales ca „niciun” avea o liniuta nepotrivita.

  Răspunde
 19. berry
  berry says:

  Buna Ziua,

  Cautati un împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, împrumut acasă, auto
  împrumut, împrumut student împrumut de consolidare a datoriilor, de împrumut fără garanții, de risc
  de capital etc … sau ați fost refuzat un împrumut de către o bancă sau orice financiare
  instituție pentru una sau mai multe reason.You sunt în locul potrivit pentru
  Soluții de împrumut! Sunt un creditor privat, am acordarea de împrumuturi
  firme si persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobândă de
  3% Dobânda. Contactati-ne prin e-mail: berryloanscompany@gmail.com

  CERERE IMPRUMUT.

  Numele tau complet:
  Adresa:
  Țara:
  de stat:
  Suma de împrumut:
  Sex:
  Împrumut Durata:
  Număr De Telefon:
  Fax:
  Venitul lunar:
  Anumită dată aveți nevoie de împrumut:

  NOTĂ: Această sunt necesare înainte de a putea continua cu
  tranzacția a împrumutului bine.

  Salutari
  dl Berry

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *