"Buftea, un oraș verde și curat!"… zise calul.

De ani de zile Buftea se confruntă cu problema câinilor comunitari, dar mai are o problemă, poate la fel de importantă și chiar mai veche… caii comunitari.

Nu e vară in care să nu vezi herghelii intregi de cai, singuri, ca cei sălbatici din Pădurea Letea, păscând prin oraș, traversand DN-ul, curtea liceului, dar azi au reușit chiar să pască liniștiți la doi pași de Primaria Buftea. Pe lângă peisajul sătesc pe care il intrețin, caii mai fac deasemenea cam multă mizerie și pot pune in real pericol viața participanților la trafic.

Deși legea impune amendarea stăpânilor și chiar confiscarea cailor părăsiți, la Buftea nu s-au aplicat vreodată aceste măsuri, pentru a nu supăra tocmai electoratul care dictează primarii.

Nu știm dacă acest cal e calul lui Gheorghiță, dar iată că sloganul primarului Pistol se adeverește, fără discuții… Buftea, un oraș verde și curat!

Să nu ne mai intrebăm   De ce e Buftea sat cu blocuri și să să vedem și partea bună totuși… canii comunitari nu latră, nu se iau după bicicliști și poate pot scădea factura la tăiat iarba, factură care, curios,  atârnă extrem de greu la bugetul orașului.

      

 

 

 

 

 

]]>

2 raspunsuri
  1. pacalici de trefla
    pacalici de trefla says:

    G, nu „a-i” suparat-o pe pacalici de trefla nicicum. Poate doar cu gramatica un pic, dar nu doare. Ti-am mai spus ca nu sint niciuna din doamnele la care faci referire, e pacat ca incerci sa le introduci intr-o ecuatie din care dinsele nu fac parte. Mie mi-e totuna, ma gindesc ce-or socoti respectivele doamne despre tine, despre obsesia ta sa le amesteci intr-o ciorba care ar avea gust doar daca si domniile lor ar face parte din ea. Oare cum te catalogheaza ? Raspindac, zvoneur, instigator, ma indoiesc sa-ti spuna papa-lapte, desi pentru ofensa ai merita-o din plin.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *