Prima realizare a lui Pistol in 2017! Limitatoare de viteză pe câmp.

Ne-am mirat de ce primarul a pus zeci de stâlpi de iluminat, cu două becuri, pe câmp, pe Puțul Oii, unde circulația pietonală e 0, dar iluminatul nocturn e acum ca pe Otopeni. Ne-am mirat de ce primarul  și-a donat către primărie din terenul propriu de pe Puțul Oii… Pentru a nu mai plăti taxe pe drumurile sale private și pentru a i le asfalta, utila, curăța, și deszăpezi primăria. 11 000 metri patrati, pe graba, fără să construiască incă ceva acolo. Dacă dezvolta deja cartierul, poate ințelegeam, dar de ce pe câmpul gol? Ne-am mirat după ce Consiliul Județean a aprobat, la solicitarea Primărie Buftea, ideea unui sens giratoriu in câmp, chiar la intersecția Puțul Oii, strada Independenței, cu Strada Milano. E așa trafic acolo, pentru a fi nevoie de un giratoriu? giratorii Ne-am mirat in decembrie de ce a făcut pistă de bicicletă pe câmp, tot pe Puțul Oii, in Flămânzeni, unde nu circulă absolu nimeni, nici călare, nici pe jos. Pista e deja distrusă… bani sifonați pe lucrări de mântuială. Fotografia postată de Expresul de Buftea. Ne-am mirat iar de prima realizare a sa din 2017, care vine abia in luna mai, și o reprezintă niște limitatoare de viteză puse tot acolo, pe Puțul Oii, pe câmp, unde nu e trafic pietonal, nu e aglomerație, nu sunt case, nimic. Ințelegeam să fie puse in fața școlilor, parcurilor, in centru… Dar pe câmp? Strazile din Buftea sunt pline de gropi, iar acolo unde nu sunt, punem limitatoare de viteza? Ca la Caracal? Cine poate explica decizia de a monta limitatoare de viteză acolo? Ce justifică deciziile astea? .  ]]>

4 raspunsuri
 1. Bogdan
  Bogdan says:

  Referitor la imaginea cu pista de bicicleta distrusa de la Putul Oilor: Intamplarea face ca am trecut pe acolo la cateva ore dupa ce s-a semanat rapita. Pe jos erau urme de tractor care a intors la capul terenului peste pista de bicicleta si a sfaramat-o.
  Bucata aceea rupta nu as zice neaparat ca este o lucrare de mantuiala…

  Răspunde
 2. Bizu
  Bizu says:

  E buna încercarea asta a ta cu limitatoarele de viteza . Dar ca de obicei lucrurile sunt puțin altfel in realitate .
  S-au montat limitatoare in tot orașul nu doar acolo unde ai semnalat . Inclusiv in dreptul școlilor și in apropierea trecerilor de pietoni .
  Cu toate ca nu e circulată pietonal foarte mult limitatoarele sunt bine venite pentru ca pe acea porțiune de drum șoferii sunt tentați sa calce pe accelerator și sa între in zona caselor cu viteza foarte mare , ceea ce este un pericol .

  Răspunde
  • Bogdan Toba
   Bogdan Toba says:

   In care oras s-au montat? in apropierea locurilor si institutiilor de invatamant sunt de acord sa se monteze. Nu in camp, unde nu e circulatie pietonala!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *