Patinoarul și-a dat obștescul sfârșit

După mai bine de după luni de funcționare, a inceput demontarea patinoarului din Centru. Din păcate, sezonul acesta a fost un dezastru pentru patinoar.

Dacă anul trecut era aproape seară de seară plin, iar ziua se țineau chiar orele de educație fizică ale școlilor, anul acesta nu a mai fost așa.

Am putea da vina pe vreme, care n-a fost tocmai potrivită, in decembrie și ianuarie lipsind zăpada, care poate ar fi creat o atmosferă propice patinajului. Apoi a nins, prea mult din păcate, și iar n-a fost bine, nichi gheața nefiind grozavă.

Intrarea pe patinoar a costat 10 lei, pantinele 10 lei de inchiriat pentru cine nu avea, iar copiii sub 14 ani aveau intrare liberă. Cu toate că au existat și foarte multe gratuități acordate de primar, au fost foarte putine serile cu mai multe persoane pe gheață.

Deși anul trecut a fost un real succes (chiar dacă se pare că patinoarul e de vină pentru defectarea jeturilor de apă), anul acesta patinoarul nu numai că nu a fost o afacere rentabilă, dar nici măcar ca o măsură populistă nu a fost bună, lumea nefiind interesată deloc. Cu siguranță cheltuielile in privința lui au depășit cu mult incasările. Practic patinoarul a fost trântit in mijlocul orașului și lăsat să se descurce singur. Nu tu promovare, nu tu PR, marketing, idei, interes, evenimente, nimic… Primăria a mai făcut ceva pentru bufteni, proprietarul lui și-a incasat banii de la primărie pe chirie și toată lumea a fost mulțumită.

Ca și anul trecut Primăria Buftea a initiat un concurs de patinaj, numit Feerie pe Gheață. La incpeutul lunii a fost amânat din cauza vremii, dar trebuia să se desfășoare week-endu-ul acesta, pe 15-16 februarie. Fără vreo explicație, joi, pe 13, a inceput demontarea patinoarului.

 

Cât a costat patinoarul? – 2013

 

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *