O bufteancă vedetă ProTV

Serialul ProTV “Pariu cu viața” a ajuns la finalul primului sezon, aseară difuzându-se ultimul episod. Bufteanca Alina Eremia interpretează rolul principal in serialul muzical, ieri fiind invitată

impreună cu partenerul ei din film, la emisiunea Happy Hour a lui Măruță.

După discuțiile de rigoare de pe canapea, lejere ca o după amiază leneșă, cei doi au interpretat live o piesă. Accentuez “live”, pentru că marele Bittman nu a catadicsit să cânte live o piesă impreună cu trupa Zero. Dacă de băieți știm că pot bine live, de Bittman nu mai e nimeni sigur…

Alina e o fată mișto și se descurcă bine cu voce, deși a avut ceva emoții și mai are de lucrat, dar in ceea ce privește partenerul ei, sunt uimit că in marele Pro se poate fabrica o vedetă care nu prea are nimic… cel puțin așa pare la prima vedere. Poate mă inșel, nu l-am mai văzut până acum, dar ar trebui concediat cel ce s-a ocupat de imaginea lui, iar el n-ar mai trebui lăsat să cânte live niciodată.

Așteptăm cu nerăbdare evoluția carierei Alinei, pentru că sunt sigur de faptul că va deveni celebră, mai ales că e pe mâna Pro-ului, cei care chiar știu cel mai bine să promoveze vedete!

Sursa foto: lalaband.protv.ro

Vezi mai jos interpretarea piesei

Alina si Dorian – Who cares pe happyhour.protv.ro
Alina si Dorian – Who cares pe happyhour.protv.ro

]]>

1 răspunde
  1. richard gioarsa
    richard gioarsa says:

    Ii cunosc parintii, este o fata talentata, care a muncit foarte mult si care merita prin eforturile facute sa reuseasca. Tot ce a obtinut a fost rasplata talentului si a muncii, fara pile si relatii. Cand “ai cu ce”, reusesti. Mult succes ! (sper ca nu va pati precum Catalina, campioana la dans, criticata de unul sau altul care se impleticea si cand statea pe scaun dar avea cate ceva de spus…)

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.