Line-up Summer Well Buftea 2014

Al 4-lea an de Summer Well vine cu un alt line-up beton, după succesele răsunătoare din anii precedenți. Organizatorii mai au si in 2015 contract cu Domeniul Stirbey, apoi sperăm ca Buftea nu va pierde festivalul in favoarea celor din Mogoșoaia.

După ce anul trecut festivalul a fost sold-out, prețul biletelor a crescut. De pe contrul de Facebook Summer Well Festival (official):

Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chlöe Howl, Reptile Youth, Prides.
Ii veti vedea pe 9 si 10 august, pe Domeniul Stirbey din Buftea, la o noua editie Summer Well! Dupa editia sold-out de anul trecut, Summer Well se intoarce in al doilea weekend din august pentru doua zile de muzica, performance-uri si tehnologii noi.

Abonamentele pentru festival vor costa 199 lei si vor putea fi gasite online pe www.easytickets.ro si in Orange shops, prin Eventim. Doar in perioada 10 aprilie – 30 aprilie si exclusiv in Orange shops (www.orange.ro/shops), abonamentele vor putea fi cumparate la un pret promotional: 159 lei.

Summer Well 2013… Europa in vacanță la Buftea

Expresul de week-end… Cum a fost la Summer Well 2012

Summer Well 2011 – vacanța la Buftea

]]>

2 raspunsuri
 1. Hadrian
  Hadrian says:

  Am trecut prin primarie cu treaba si am vazut niste cunoscuti (pusti de liceu) fericiti ca au primit invitatii sau abonamente pentru eveniment.

  Ar fi fost bine ca cei de la Stirbey sa faca un concurs pe facebook sau pe site-ul tau, asa incat sa se poata bucura pe buna dreptate tinerii ce vor sa mearga, dar care nu au bani sa-si achizitioneze biletele. Anul asta sunt nume tari de tot.

  Răspunde
 2. pacalici de trefla
  pacalici de trefla says:

  Cum sa faca un concurs pe un site, oricare ar fi el, al domnului Bogdan sau al oricui ? Pai evenimentul asta nu este ceva local, multi iubitori de astfel de muzica vin din toate colturile tarii, platesc cazare 4 zile, si-au luat zile din concediu, au facut efectiv eforturi pentru a participa si tu il minimalizezi cu concursuri pe saituri locale de balacareli si abureli de 2 bani.

  Sa fim seriosi, la anul se muta la Mogosoaia, se estimeaza peste 10.000 de participanti si Buftea nu are capacitate pentru asa ceva. Una e concursul cu poze facute de amatori si alta festivalul asta Hadrian. Sa pastram proportiile, ma bucur ca pustii de liceu au primit abonamente sau invitatii.

  Probabil le meritau, concursul pe un sait particular se face la un eveniment pe care vrei sa-l promovezi la nivel local, cum domnul Bogdan cauta pete in soare, balti care se formeaza dupa 2 saptamini de ploaie tomnatica, cum speculeaza orice ce ii pare deviere si ii da un caracter de decizie definitiva si irevocabila, ma indoiesc intru-totul ca ar fi indreptatit ca independent aparent sa medieze un astfel de concurs pentru obtinerea unor bilete sau abonamente.

  Oicum va gasi si acestui eveniment bube si cangrene, ori vreun paznic va fuma in timpul spectacolului, ori vreun boschetar o sa se pise in public si-l va poza cu aer de caracteristica generala, ori primarul o sa vina, si de ce vine, ori n-o sa vina, si de ce nu vine, e absolut sigur din start ca va fi un esec al celor din Buftea.

  Noroc ca de la anul scapam de corvoada, de degringolada, o aruncam celor de la Mogosoaia sa se spele cu ea pe cap. Ei sint mai prosti, n-au saituri care sa se ocupe doar cu datul la cap indiferent ce doresti sau ce esti intentionat sa faci. Adio festival, bucuria domnului Bogdan poate fi maxima, va avea liniste, pace, impacare si incredere ca oraselul nostru nu va mai fi deranjat de nimeni. Somn usor !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *