E sigur… Kaufland la Buftea! Vezi unde exact.

http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201311/w728/kaufland_16906100.jpg
Discuțiile despre cumpărărturi și supermarket-uri sunt extrem de apreciate de români, in general, iar buftenii nu fac excepție.

De câte ori am avut subiecte despre supermarket-uri, cetățenii s-au arătat foarte interesati. Se pare că, indiferent de situația financiară, românul cumpără, nu poate sta departe de magazinele de acest gen. Și dacă nu cumpără, face o vizită prin ele, să se relaxeze, chipurile.

Probabil acesta este și motivul pentru care marii retaileri incă deschid magazine, deși par ingrozitor de multe. După ce am anunțat că la Crevedia se va deschide, lângă Petrom, un Mega Image, vă confirmăm incă o știre apărută la noi pe site, dar care a fost pusă la indoială de unii.

Deși impresia e că se păstrează un curios secret, vă spunem sigur… Kaufland, cel mai mare retailer din Romania,  va deschide un hipermarket la Buftea! Amplasamentul va fi exact ca in poza de jos. Va avea două intrări, una prin intersecția de la Penny și alta pe Soseaua Bucuresti-Targoviste.

Primele 3 case de la intersectie spre Bucuresti au deja autorizatie de demolare. Terenurile pe care se va construi au fost cumpărate de mai bine de un an, iar lucrările ar trebui sa fie terminate in toamnă.

Va fi o mare schimbare pentru oras, un mare plus pentru locuitori, dar și un mare minus pentru micii comercianți locali, care vor fi nevoieti sa tragă obloanele. Poate asa se vor micsora și chiriile imense si nejustificate ale spatiilor comerciale din Buftea.

 

Kaufland la Buftea

]]>

12 raspunsuri
 1. Ion
  Ion says:

  Posibil, dar nu va asteptati sa fie Kaufland ce ati vazut prin alte parti, probabil o sa fie un MINI Kaufland, gen Penny sau Lidl.

  Deci titlul articolului o sa fie: „E sigur… MINI Kaufland la Buftea!.

  Răspunde
 2. insolventul
  insolventul says:

  N-ai sa vezi chirie mai mica la Mestesugarul chiar daca ramai singurul comerciant din oras. In multe orase din tara, unde s-au ingramadit unii peste altii, Mega Image, Kaufland, Penny, se inchid pe capete. Puterea de cumparare e mica, cheltuielile mari.

  Răspunde
 3. noi
  noi says:

  Kaufland este cel mai mare retailer din România după valoarea vânzărilor, depăşind Metro Cash&Carry şi Carrefour. În 2012, hipermarketurile cu profil discount au avut o cifră de afaceri netă de 6,4 miliarde lei (1,4 miliarde euro), în creştere cu 15% faţă de 2011, şi un profit net de 274,5 milioane lei (61,6 milioane euro), cu 64% mai mare.

  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/kaufland-deschide-8-magazine-in-acest-an-unde-face-angajari_1364539.html#ixzz2y68clqHr
  Follow us: @realitatea on Twitter

  Răspunde
 4. Harbu
  Harbu says:

  Normal ca nu puteti sa dati detalii din motive de „confidentialitate”.Intre Penny si spalatorie sunt trei case cu semnul ‘de vinzare’ in poarta si cate or mai fi de vanzare si pe langa zona amintita mai sus.Toti se grabesc sa vanda acum pentru ca nu vor sa aiba vecini un supermagazin,dar,din pacate pentru ei,nimeni nu se grabeste sa cumpere.Harta e buna,am vazut documentatia cadastrala la primarie in vederea primirii aprobarii de construire.Daca se mai schimba ceva,e doar in cazul care mai vand si aia care au acum spalatoria.

  Răspunde
 5. Cheloo
  Cheloo says:

  Sincer nu mi-am facut niciodata cumparaturile din kaufland si nici nu stiu da le voi face , penny in momentul de fata are cele mai mici preturi pe Romania mai mici chiar ca lidl, si in principiu ce conteaza in ziua de azi?calitatea sau cantitatea

  Răspunde
 6. nume
  nume says:

  ” Poate asa se vor micsora și chiriile imense si nejustificate ale spatiilor comerciale din Buftea.’

  S-o crezi tu, poate sa creasca da, pe studioului a inceput demolarea tuturor spatiilor aflate pe domeniul public, prima ‘victima’ non stopul la Doina. Spatiile comerciale sigure sunt rare, greu de obtinut, cine le are le cedeaza greu.

  Răspunde
 7. kauflandel
  kauflandel says:

  Nu e nimic sigur. Nu a fost niciodata in calcul Kaufland la Buftea (verificat in Kaufland la nivel foarte inalt)…cred ca e vb doar de putin praf in ochi. Terenurile sunt, se pare, cumparate de investitori imobiliari locali, care vor sa faca cartier de blocuri/vile rezidentiale. Deocamdata s-a cumparat doar o parte din terenurile disponibile si in functie de sucesul pe care il vor avea la vanzare noile constructii, se vor achizitiona succesiv suprafete suplimentare in vederea extinderii.

  Răspunde
 8. Bizu
  Bizu says:

  kaufland in Buftea , si ce daca ,
  avem deja peny si lidl care au cam ingropat micile afaceri ale buticarilor de la coltul blocului. Uni vor spune ca e mai civilizat si mai ieftin poate la aceste supermarcheturi , adevarat , dar sa nu uitam ca pina acum cativa ani Buticari ne aprovizionau cu de toate .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *