Dovada că in Buftea votul e pe bani

Cu toții știm asta, nu ne jigniți inteligența cu explicații penibile! In poză avem coada de la buletine, in aceste zile premergătoare alegerilor.

De ce să te inghesui in halul ăsta să-ți faci buletin de Buftea? Știm că nu pentru a vota liber și dezinteresat… Unii vor spune că e coada lui Stoica, ceilalți că e a lui Pistol. Nici nu mai contează!

]]>

9 raspunsuri
 1. laura
  laura says:

  E clar coada lui Stoica (vezi cine este doamna de la cartile de identitate)! Si asta este ultima lui sansa, oameni parveniti, mutatii fara motive intemeiate! Si acum dupa ce a vazut ca nu mai este dorit de nimeni, trebuie sa pompeze mai mult la coada la C.I. Ieri pe Flamanzeni au fost huiduiti si s-au consumat si ceva oua pe ei!!!

  Răspunde
 2. prietenii stiu de ce!
  prietenii stiu de ce! says:

  Laura, pe romaneste: MINTI! Ieri in Flamanzeni dl. Stoica a fost primit cu bratele deschise si la propriu si la figurat, a fost pupat (la modul propriu) si incurajat!!!!!!!

  Răspunde
 3. mihaela
  mihaela says:

  Este foarte adevarat! Dl. Stoica a fost primit cu bratele deschise in Flamanzeni. Probabil ca altiiiiiiiiiiiiiiii…………….. si-ar fi dorit sa fie huiduit.
  Pana atunci va sugerez sa a mai documentati inainte sa faceti niste afirmati….. :-*

  Răspunde
 4. laura
  laura says:

  Bergenbier…*****cenzurat***** si cine oi fi Miha… Poate aveati ochelari de soare, vata in urechi si nu ati vazut, auzit bine realitatea!!!
  SUNTETI PENIBILI CU TOT CU ALA DIN FRUNTE! LA DNA CU VOI!

  Răspunde
 5. mihaela
  mihaela says:

  Laura, intamplator am familia care locuieste in aceea zona, iar pentru cultura ta generala afla ca Dl Stoica a fost doua zile in Flamanzeni, iar reactia oamenilor nu a fost cea care ai semnalat-o tu.
  Se pare ca nu ai altceva de facut decat sa dezinformezi oamenii.
  Crede-ma nu am nici o intentie sa mint!!!

  ESTI FOARTE PENIBILA !!!!!

  Răspunde
 6. Ivan
  Ivan says:

  Pentru cine nu stie, coada la eliberarea cartilor de identitate e mai mereu. Coada in acea camera, plus coada din holul ce da in incaperea unde se pozeaza subiectii 🙂 .
  Nu mai dezinformati. Intr-adevar se petrec si lucruri necurate in campanie dar vad ca nu ati auzit inca de ele. Doar mici copilarii ca autocarele catre munte etc.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.