Cum face treaba vRAJA

Acum ne-am obisnuit, n-are rost să ne a i anunte ei, oricum o faceau doar in ultima zi… In fiecare miercuri vRAJA bălăcește iar apa din Buftea, sub pretextul lucrărilor de curațare a țevilor.

Până când? Dacă nouă nu ne zice nimeni, spăerăm ca măcar primarul să știe, să nu fie dus de nas cum ne duc(e) pe noi… In ritmul ăsta, la cum muncesc ei, ne prinde mandatul următorului primar! Acum, după ce primăria ne-a demonstrat ca la proști, că avem apă potabilă, putem sta liniștiți… vRAJA muncește pentru noi!

Ei au in continuare alibi… se fac că muncesc, banul merge, prostul suportă și plătește. Iată cum merge treaba… o zi pe săptămână sapă o groapă, 10 inși se uită in ea toată ziua cu mâinile in șold, mai scot niște apă cu noroi și o aruncă pe străzile pe care Pistol le spală in draci de câteva luni, iar buftenaul plătește și apa asta consumată și spalatul străzilor.

Oare domnul primar nu ne mai zice nimic despre asta? De ce oare nu mai ia atitudine impotriva acestei firme, cum o făcea in campania electorală, infierându-i și pe ei și pe Stoica prin ziarele de campanie? Lumea s-a săturat… vezi pe facebook!

 

VIDEO: Cum irosesc unii apa

]]>

2 raspunsuri
 1. Ela
  Ela says:

  Fiecare buftean ar trebui sa scrie cateva randuri legate de acest subiect!! Ne vaitam de mult timp, dar nu facem nimic!!!
  Da, in fiecare zi de miercuri se va opri apa!
  Primarul ce-o mai zice? El bea apa de la RAjA?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.