Bufteni campioni la "liniute"

Ca peste tot, si in Buftea sunt pasionati de masini si viteza, tineri aspru judecati de opinia publica. Nu dau ei prea multa importanta celor care ii judeca, si pentru ca nu prea sunt evenimente organizate legal pentru ei, mai concureaza intre ei si ilegal, pe strazi. Nu suntem ipocriti, nici noi, nici ei, fenomenul exista si nu poate fi ignorat!

Insa poate fi limitat! Autoritatile receptive la acest fenomen, impreuna cu tinerii responsabili, pasionati de masini si viteza, pot organiza curse legale, in locuri sigure, fara trafic, satisfacand astfel pofta de viteza a pasionatilor si a publicului, limitand totodata incindentele care pot fi provocatre de cursele ilegale. Si stim cu totii ca sunt extrem de multi participantii la cursele ilegale, iar publicul lor, si mai numeros.

Din pacate, desi multi bufteni isi doresc, la noi in oras nu s-a organizat vreodata asa ceva. Doi bufteni au participat in acest week-end la Trofeul Arges, organizat in orasul Pitesti, Adi Gaina castigand cursa de accelerare 402 metri, iar Antonio Rey, calsandu-se pe locul 3.

 

Video Adi Gaina

 

 

Video Antonio Rey

Video Trofeul Arges.

]]>

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *