Amical… Dinamo 2 – CS Buftea 2 – 1

Astăzi, pe terenul sintetic din Complexul Sportiv Dinamo, CS Buftea a jucat un amical cu divizionara secundă, Dinamo 2. Gazdele au invins cu 2-1, scor stabilit la pauză, după ce Buftea a ratat un penalty in ultmul minut al primei reprize.

Meciul s-a desfășurat intr-o atmosferă mai mult decât amicală, mai mulți jucători de la ambele echipe salutându-se ca niște vechi colegi, iar antrenorul nostru, Augustin s-a simțit ca acasă, permițându-și discuții lejere cu arbitrii… „jură-te că a fost ofsaid, bă!”… Iar tușierul a răspuns categoric… „să moară mama mea dacă a fost!”. Lejer e fost și penaltyul ratat de Dumitrescu, deși de pe bancă i s-a strigat… „bate serios”.

Poze găsiți și pe liga2.ro, dar informațiile de acolo nu le luați de bune… După ce m-am luat după ei și am ajuns cu o oră și jumătate inainte de ora meciului, l-au trecut greșit  ca marcatorul golului nostru, pe Dumitrescu, la fel și in cazul ratării loviturii libere… vezi imaginile mele video de mai jos.

La Dinamo 2 a jucat titular, cu numărul 10, și un puști din Crevedia, Ștefan Viorel.

 

 

Foto…. DINAMO II A ÎNVINS CS BUFTEA ÎN PRIMUL AMICAL AL IERNII


]]>

2 raspunsuri
  1. xtraordinar
    xtraordinar says:

    bun pustiu asta cu numaru 10 stefan viorel…promitator. ar trebui sa l umflati si voi un pic in presa ca are nevoie … nu uitati ca mai rar ca el .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *