Canalizare in Atârnați

Ciudat, dar fără prea multe surle și trâmbițe, joi au inceput lucrările pentru introducerea canalizarii in cartierul Atârnați. S-a pornit de pe strada Colentina, neasfaltată, cea care unește cele două străzi asfaltate, Mărășești și Iuliu Maniu.
]]>

12 raspunsuri
 1. Cheloo
  Cheloo says:

  PAi bineinteles cand sa tras canalul in Buciumeni nu sa dar in folosinta populatiei la bagat domnu primar la 30 de cm sub asfalt ca asa e mai nou acum

  Răspunde
 2. richard gioarsa
  richard gioarsa says:

  Trebuie sa faca pentru toti, si pentru cei ce l-au votat si pentru cei ce nu l-au votat. Doar nu e doar primarul celor ce l-au vrut. Este primarul orasului, cheltuieste banii tuturor, nu doar a unei parti din contribuabili. Altfel incep sa inteleg de ce unii ii spun “Nelutu”, iar altii domnul Primar.

  Răspunde
 3. richard gioarsa
  richard gioarsa says:

  Expresule, de azi PNL-ul local s-a “imbracat” in haine noi, din “import”, foste de nuanta albastra, cu dorinta de a fi” iarasi ce-au fost si mai mult decat atat” ( citatul este deja trecut la capitolul “istorie”). Noul sef liberal, baiat tanar si cu notorietate locala, “s-a transferat” pe ultima suta de metri la o echipa de top, cu trecut adevarat si sanse mari de reusita, chiar daca la nivel local – deocamdata – “lotul” din dotare este subtire si fara vlaga. Ma gandesc ca in perioada in care l-a consiliat pe domnul Stoica nu a fost “dopat” cu idei preconcepute, venirea domniei-sale in fruntea partidului liberal local reprezinta un crez si nu o rabufnire de moment. In fine, personal ii doresc succes, chef de treaba si imi doresc o colaborare fructuoasa.

  Răspunde
 4. richard gioarsa
  richard gioarsa says:

  Haine foste albastre, “vom iarasi ce-am fost si mai mult decat atat”, fost consilier personal al domnului Stoica,…e simplu Bogdan.

  Răspunde
 5. richard gioarsa
  richard gioarsa says:

  Stand in umbra falnicului stejar, poate exprimarea a fost umbrita. “Iarba verde nu creste in umbra marilor stejari”, individualitatea, eu-l, se exprima destul de greu, de anevoios in anumite circumstante. Preconceptia nu e totdeauna cea mai buna solutie. Chestia asta cu vidanja, spusa ca o chestie care te coboara in societate, este absolut irelevanta, Chiar daca Alin o exercita, nu ii stirbeste in nici un fel personalitatea, este o activitate de care avem PRESANTA nevoie. Indiferent ce faci, nu e o rusine sa muncesti. Rusinos e sa furi, sa minti, sa fii pervers…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.