Cine ne repară gardurile?

Asa cum ne promitea in campanie, cum că buftenii vor trăi mai bine, noua conducerea a Primăriei Buftea a demarat lucrările de rebilitarea a gardurilor cimitirelor.

Toate cimitirele beneficiază acum de garduri noi, ceea ce era cu adevărat necesar, inclusiv cel de la Flămânzeni. Lucrarea a fost incredințată, fără licitație, prin atribuire directă firmei Pro Deny Construct, din Periș, al cărei administrator este un anume Petre Tiberiu Ionuț. Oare Buftea Admin SRL nu era in stare să facă un amărât de gard? Sau oricare altă firmă cu muncitori din Buftea?

Fără nicio coincindență, firma respectivă are reclamă la greu pe site-ul si in ziarul celui care ne-a ciordit numele, Matei Decebal Gheorghe, susținător al lui Pistol. 

Cam atât și cu promisiunile din campanie ale d-lui Pistol… transparență, licitații corecte, locuri de muncă pentru bufteni. Care e diferența intre practicile lui Stoica și acestea? Nu au strigat ei atâta timp cum hoțul de Stoica artribuia direct lucrări către aceeași firmă mereu, Constructii Complete,, care nici măcar nu era din Buftea? Păi atunci ce au schimbat buftenii in alegeri? 

Noapte bună, bufteni… oriunde vă aflați!

]]>

12 raspunsuri
 1. Cheloo
  Cheloo says:

  Cel putin la Buciumeni (jumatate din muncii) s-au montat alte becuri pe stalpii de lumina, becuri pe led care lumineaza de 3 ori mai bine (zici cai zi) si cred ca sunt si mai economice sper sa vad toata buftea asa Te invit sa faci 2-3 poze pe timp de noapte expresule

  Răspunde
 2. Mihai 1
  Mihai 1 says:

  articolul se incheie intr-un ton pesimist, pacat. trebuie totusi sa recunoastem ca se misca in bine treaba in aceasta urbe, cel putin in Flamanzeni unde marele “gospodar” Stoica promitea lunar (timp de 4 ani) rezolvarea tuturor problemelor cu care se confruntau cetateni acestei zone.

  Răspunde
 3. Mike
  Mike says:

  S.C. PRO DENY CONSTRUCT S.R.L este firma unui nepot de-al lui Matei Decebal. Insa se pare ca doar in acte firma apartine lui Petre Ionut pentru ca in Buftea de ea se ocupa Bujor Rudeanu (sustinator al domnului primar Gheorghe Pistol) iar in alte localitati este reprezentata de Matei Decebal.

  Din aceasta vara doamna Pistol Elena (inca nu stiu daca este sotia domnului primar Gheorghe Pistol sau vreo alta ruda) a fost angajata ca secretara a acestei firme.

  Lucrurile intr-un fel se leaga iar toate drumurile duc catre acelasi om, Gheorghe Pistol!

  Răspunde
 4. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  [quote name=”Mihai 1″] trebuie totusi sa recunoastem ca se misca in bine treaba in aceasta urbe, cel putin in Flamanzeni [/quote]

  Despre ce e vorba, as vrea sa merg sa fac doua-trei poze, sa le pun pe site. Stiu ca Stoica n-a facut absolut nimic pentru Flamanzeni, de aceea sunt interesat.

  Răspunde
 5. lenroc
  lenroc says:

  transparenta – pe dracu ! Buftenii au schimbat exact ceea ce li s-a permis , – primarul ; singura speranta a lor a fost : urmatorul , sa nu fie ca precedentul , insa,cum sta treaba, se vede din numeroase unghiuri. Din ce in ce mai multe .

  Răspunde
 6. Anonim1
  Anonim1 says:

  Am vazut ca se tot asfalteaza cate un colt de intersectie cate ceva.

  Daca s-ar putea sa duca si o roaba de ciment pe studioului in fata la maternitate, la policlinica ca in locul fostelor damburi sunt niste urme in asfalt destul de suparatoare.

  Răspunde
 7. Iulian
  Iulian says:

  Parca nu comentai asa de mult despre Neluțu, ori erai ziarul lui? Nimic nu se face dintr-o data și nici fără cusururi, vorba aceea, ca-n politichie! Mai vorbim peste vreo doi trei ani… Ca despre independenta vorbim… în presa…nu vreau sa aduc insulte, dar mai bine sa ne abținem de la critici, ca avem destule de spus în toate direcțiile.

  Răspunde
 8. aditza
  aditza says:

  Nu puteti trai fara nelutu?incep sa cred ca va lipseste,si incepeti sa regretati ca ati votat ca prostii.Cheloo lasa-ne ca tu nu stii cum se pun acele becuri si pe ce banii,nu au contract si este ilegal,ca si acele intersectii care se repara,si acele gardurii pe proprietati private etc….ILEGALEEEE FARA CONTRACTE ACUM NU MAI STRIGA SA VINAAAAA DNA DNA SA VINA

  Răspunde
 9. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  [quote name=”Iulian”]Parca nu comentai asa de mult despre Neluțu, ori erai ziarul lui? Nimic nu se face dintr-o data și nici fără cusururi, vorba aceea, ca-n politichie! Mai vorbim peste vreo doi trei ani… Ca despre independenta vorbim… în presa…nu vreau sa aduc insulte, dar mai bine sa ne abținem de la critici, ca avem destule de spus în toate direcțiile.[/quote]

  Păi Neluțu mă plătea bine și acum o face, cum o s-o facă și din pușcărie.

  Răspunde
 10. Oreste
  Oreste says:

  Apropo de garduri! Am vazut ca s-au imprejmuit de catre primarie niste terenuri pe soseaua principala. Le vad din maxi-taxi in fiecare zi cand ma duc la munca. Unul este pe la Tecsan iar altul este la Buciumeni (peste drum de Phoenix). Cel de la Buciumeni are si o placuta cu teren de vanzare. Oare este in regula ca se investesc bani publici pe proprietati private? Cati n-ar vrea sa le faca primarie gardul?!

  Răspunde
 11. Mike
  Mike says:

  [quote name=”Oreste”]Apropo de garduri! Am vazut ca s-au imprejmuit de catre primarie niste terenuri pe soseaua principala. Le vad din maxi-taxi in fiecare zi cand ma duc la munca. Unul este pe la Tecsan iar altul este la Buciumeni (peste drum de Phoenix). Cel de la Buciumeni are si o placuta cu teren de vanzare. Oare este in regula ca se investesc bani publici pe proprietati private? Cati n-ar vrea sa le faca primarie gardul?![/quote]

  Aceiasi situatie este pe str. Agricultori pe terenul din fata scolii generale. Acea proprietate, pe care se afla un teren de fotbal, a fost retrocedata mostenitorilor lui Oteteresanu. Si acolo primaria a investit in gard de plasa desi proprietatea este privata, nu este domeniu public. La fel si in fata discotecii Fox si se pare ca seria investitiilor pe proprietati private din bani publici continua cu gardul RAPPS. Ceva nu este in ordine si cred ca cineva ar trebui sa investigheze modul in care se cheltuiesc banii publici la Buftea.

  In campania electorala se auzea de economii la buget pentru sustinerea unui proiect pe fonduri europene, PIDU. Ce s-a intamplat cu acel proiect? Oare banii care se arunca zi de zi pe garduri pentru cimitire si proprietati private sunt banii chivernisiti care ar fi trebuit sa sustina acel proiect ?
  Se mai demareaza vreodata PIDU si care vor fi sursele financiare pentru partea primariei?

  Nu puteti sa ne inchideti gura cu realizarea unor garduri si a unor gherete de tabla care sa mascheze tomberoanele de gunoi atata timp cat canalizarea in Otetarie a fost introdusa in 2009, canalizarea in Atarnati in 2011-2012 iar in Flamanzeni nu este nici acum…….. Ati promis marea cu sarea si acum ne pulverizati praf in ochi sa nu vedem cui dati lucrarile din oras prin achizitie directa?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.