USR Interlop. Amenințări cu bătaia și înjurături mizerabile la USR Buftea!

Aici a ajuns #USRBuftea… cine nu e cu ei, rămâne fără dinți, are spatele îndreptat cu parul, e avorton și căcat cu ochi! După 1% la locale, acesti impostori s-au trezit la viață, când liderul USRPLUS Ilfov, actualul minitru Ciprian Teleman i-a luat în brațe, știind că nu se poate baza decât pe lingăi agresivi pentru a evolua în carieră.

Discuția e de pe grupul comun USR-PLUS Buftea, si surprinde atacul celor de la USR asupra liderului plus, pe care il acuza ca le-a sabotat campania la locale, in conditiile in care a fost singurul implicat, desi era pe locul 3 pe lista.

Atacatorii: Adrian „1%” Ciobanu (foto sus stanga), candidatul la primarie, impreuna cu colegul Constantin Nitu, care am inteles ca lucraza la ANAF Buftea. Nu stiu cum vine asta, angajat anaf membru de partid. Sub coordonarea viitorului lider USRPLUS Buftea, Razvan „m-ă voi dedica” Bezdedeanu (foto sus dreapta) și supravhegherea d-nei doctor stomatolog Nela Musat, din echipa PNL a dlui Pistol. Sursa foto sus bufteni.ro

Interlopii s-au impus! S-a lăsat cu demisii!

Cei doi agreasati si-au dat demisia după astfel de atacuri… Valentin M. din USR si liderul PLUS, Victor Constantin Carja. Totul pentru că liderii PLUS au imbrățișat hahalerele din USR. Ministrul digitalizarii si lider PLUS Ilfov , Ciprian Teleman, cu interese imobiliare in Buftea, preferă astfel de oameni, iar singurul parlamentar Alianța USR PLUS Ilfov, Oana Cambera, e doar de decor dacă nu ia atitudine. USR Ilfov, cândva apostolul dreptății in Uniunea Salvați România – USR, s-a tras pe fund și a revenit la matca Barna-Ciolos. Somn ușor, dragi prieteni!

Credeam că i-am îngropat definitiv pe impostorii ășia, când le-am dat 20%-1% la locale, dar iată că s-au regrupat și vor funcții mai inalte. Mâine – poimâine ne trezim cu Bezdedeanu sef la Garda de Mediu. Nițu șef la ANAF si Ciobanu seful Raja, cum caută ei. A? Ring a bell? Ne mai auzim, că devine interesant…


Victor Constantin Carja, liderul PLUS Buftea timp de 2 ani si-a dat demisia din partid!

Din 2016, 2 ani am incercat sa-l conving să intre in USR, iar el zicea că îl așteaptă pe Cioloș să vadă ce face. Dacă vine la USR sau iși face alt partid. A mers după el în PLUS. Am avut întotdeauna o relație bună, iar eu știu să apreciez un om corect, chiar dacă l-am suspectat de neimplicare și am avut clinciuri în campanie. Am avut pentru că aveam pretenții de la el. Omul de fapt nu era lăsat să se implice, nu era susținut de partid.

Vă inchipuiți că, deși era cel mai implicat și mai răsărit din conducerea USRPLUS Buftea, l-au pus pe locul 3 la Consiliul Local! El a tăcut, fraierul, și a făcut treaba tuturor, in timp ce ăia de pe primele două locuri dormeau pe blat. Și-a susținut până în pânzele albe presedintele filialei PLUS Ilfov, pe Ciprian Teleman, iar când acesta a ajuns ministru l-a preferat pe Bezdedeanu, prietenul primarului Pistol, ca lider al USRPLUS Buftea, deși acesta face blat evident aici. Victor are totusi o educație și o prestanță care nu-i permit să stea în siajul acestor personaje.

În continuare mi se demonstrează interesele pe care le are actualul ministru al digitalizarii, Ciprian Teleman, in Buftea, unde face ansambluri rezidentiale si preferă oamenii apropiați ai primarului PNL, decat oameni cu coloana si implicati. În continuare mi se confirmă că echipa Barna-Cioloș distruge tot, îndepărtează oamenii de valoare din acest partid, doar pentru a rămâne la ciolan!

Daca Victor nu a mimat implicarea in comuinitate până acum, voi încerca să-l conving să vină alătuti de mine în viitorul partid local. Nu se poate retrage definitiv, căci ar însemna că s-a implicat doar pentru partid, nu pentru comunitate. Hai, Victor! Un șut în dos, e un pas înaintea lor! PS: Poza nu e fake, e oficială… chiar l-a ținut în cârcă pe Teleman.

]]>
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *