Statii RATB

In asteptarea reintroducerii RATB-ului, s-au amenajat statiile…

Vezi foto aici…

]]>

12 raspunsuri
 1. Scufita Verde
  Scufita Verde says:

  [quote name=”gica”]E bine ca s-au facut, multumiri primariei 😉 Acum maxi-taxi sau autobuzele nu ar mai trebui sa stationeze pe sosea.[/quote]

  Asta s-o crezi tu! 😀

  Răspunde
 2. hacker buftea
  hacker buftea says:

  Nush care e chestia cu statiile. Sunt niste chestii imbecile realizate de niste incompetenti…. Statia in sine este foarte mica, un atobuz nu are cum sa intre frumos și sa iasa la fel din ele. Scopul lor este dedicat de a face traficul pe buc-targoviste si mai greu.
  Unde sunt inginerii aia care desenau un trasnfagarasan de am ramas numai cu iditoti….

  Răspunde
 3. Vlad
  Vlad says:

  He he nu v-ati prins… astea sunt statii de lungime de 10-12 m. Un autobuz cat are? Raspuns 12 m fix. Deci sunt pentru maxi taxi. Autobuzul intra acolo numai daca il asezi pe sus ca pe jucarie sau parcare laterala intare cu spatele… E un semn ca nu va veni RATB-ul in mandatul asta al primarului :))) Poate mandatul viitor…alt primar care angajeaza oameni competenti.

  Răspunde
 4. bob de basesti
  bob de basesti says:

  Nimic din ce face primaria nu are la baza un specialist. Toate sunt facute de ADP, in care cei de acolo nu pot avea toate calificarile posibile si dupa ceva dume date o sa apara pe firmament firma salvatoare ADMIN CONS SRL cu ai sai specialisti de vaza aaaa….( de varza). Nu cu mult timp in urma primarul imi raspundea in cadrul Expresului ca ADMIN CONS se ocupa cu toaletarea spatiului verde de langa Palatul Stirbei si Zona Calul Balan. A mai facut primarul plimbari in zona sau soseste la sfarsitul Zilelor Recoltei pentru strangeri de maini si salutari.

  Răspunde
 5. Vlad
  Vlad says:

  Inca un argument ca statiile sunt pentru maxi taxi: statia de la intrare pod, la fost banca B*D(fara reclame). RATB-ul nu a avut acolo statie decat atunci cand podul a fost in reparatie cand cobora lumea si trecea podul la pas. Atat.

  Răspunde
 6. Scufita Verde
  Scufita Verde says:

  Indiferent ca statiile sunt pentru maxi-taxi sau RATB…nici unul nu va „intra” efectiv acolo. Vor sta pe partea carosabila ca si pana acum.
  Si da, RATB-ul nu are ever loc acolo.

  Si totusi, ma repet. Eu am vazut ieri 460 in Mogosoaia.

  Răspunde
 7. Vlad
  Vlad says:

  460 are interval de 15 minute pentru baietii care au platit. Stai…Mogosoaia are si trotuare frumos amenajate, in Buftea trebuie sa mergi pe sosea cand ploua ca trotuarul e vai de el, ma refer la partea de dupa pod, spre Mogosoaia.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *