Răspunsul primăriei pentru Marchidan Ionuț Georgică

Marchidan Ionuț Georgică este un tânăr membru PDL, fost in echipa actualului primar și fost profesor la ambele licee din Buftea. In urma mai multor apeluri făcute de noi pe site, ca orice nemulțumit să solicite informații primăriei, el a depus 4 solicitări.

Cat ne costa firmele care capuseaza Buftea?

Iată răspunsurile primite de la primărie până acum. Deși data lor e diferită, ambele au fost primite zilele trecute in același plic. In primul i se aducea la cunoștință, referitor la primele două solicitari, că va dura 30 de zile din cauza volumului, iar  după câteva zile se revine cu un al doilea răspuns, de data aceasta referitor la celelalte două solicitări, in care i se cere plata unei taxe.

 

]]>

7 raspunsuri
 1. Mariana Constantin
  Mariana Constantin says:

  Hmmmm … Nu pot sa nu remarc asta : la cerere inregistata 17378 in 03.12 2013 intrare se da nr de inregistrare iesire raspuns -acelasi nr ca si cel de intrare – in 16 .12 .2013 , iar la cealalta cerere 17379 inregistrata intrare in aceeasi data – 03.12.2013 se da nr iesire rasouns -acelasi ca si nr intrare – in data de 06.01.2013 ….oare . se face economie la registru ?

  Intra documente si ies cu acelasi nr ….sincer , n-am mai intalnit ! .-asa o fi fluxul intern – sa se merga pe acelasi nr … sau imi scapa mie ceva ? Daca se face economie OK !:) -dar se cam bulibaseste treaba …..+ cereri intrate una dupa alta in aceeasi zi ies cu raspuns la diferenta de .zile- lucratoare , bineinteles – de la 16.12.2013 la 06.01.2013 in acelasi plic !???:) Ce Doamne ia-ma nu inteleeg ? 🙂

  Răspunde
 2. bob de basesti
  bob de basesti says:

  Buna ziua,
  Asa cum am scris in comentariile de la aceea vreme, ma voi tine de cuvant:

  #20 bob de basesti 18-12-2013 15:27
  Buna ziua tuturor,
  Ca sa arat ca sustin demersul concetateanului meu il voi contacta pe Bogdan spre ai inmana lui Georgica suma de 10 lei (parte din taxele de copiere in cazul in care primaria le va percepe).
  Va multumesc si in astfel de situatii vom putea face diferenta intre un Like si o implicare activa.

  Răspunde
 3. Tab
  Tab says:

  Profesor de ce ? Nu mai exagerati, am fost in scoala cu el. Sub mediocru baiatul, avea mama femeie de servici si tata muncitor in curtea scolii. Se alege praful de invatamant

  Răspunde
 4. cretu
  cretu says:

  Daca Mande este in spate il felicit de initiativa,dar nu cred ca este el si nu cred ca Marchidan va primi aceste contracte.Sa ales praful de invatamant in buftea de cind acest pistol la dirijat pe protiuc cind era inspector sef angajand toti dubiosii fara studii si a numit directori pe cei care il lauda si pupa dar cheltuiesc banii cum vor sau cum li se dicteaza.

  Marchidan Giorgica este un tinar care a cerut in conformitate cu legea acele contracte si daca nu aveau nimic de ascuns trebuia sa i le dea nu sa prelungeasca termenul si mai cred ca cei care se leaga de familia lui sunt persoane din anturajul lui pistol si este caracteristic lor le este frica de ce au facut.

  De ce nu face public cat ne costa patinuarul in 2012 si 2013 sa vedem daca il mai laudati?Ma refer la chirie, intretinere,curent pentru agregate dar si faptul ca nu se opreste luminitele din piata dar in oras sa oprit de mult etc.

  Răspunde
 5. bizu
  bizu says:

  nu stiu ce credeti ca veti afala din aceste contracte . eu sunt convins ca sunt ok , pentru ca orice primar isi face lectiile si stie de frica curtea de conturi . cat priveste pretul patinuarului mai relevant ar fi sa calculam cat economisesc parintii copiilor care vor sa patineze , din simplul fapt ca nu se mai duc la bucuresti pentru asta.
  daca aveti ceva de reprosat primarului sau consiliului local o puteti face la sedintele de consiliu care sunt publice .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *