Realizare de excepție: primăria va inaugura Aqua Park Buftea

https://s.zumzi.com/ro/op/5/6/56d03b16ede18ac03c3a612e39aba38c_large.jpg

După superbele parcuri, cel din Flămânzeni, dar și cel aproape gata de pe fosta groapa de gunoi, construite cu fonduri europene, iată că un nou proiect al Primăriei Buftea a fost pus in practică! Este vorba de un modern Aqua Park chiar in centrul orașului!

Buftenii vor avea acum unde să se răcorească in zilele caniculare de vară, mai ales că de doi ani nu mai au acces la fântâna arteziană din fața primăriei, stricată și abandonată. 

Premieră in Romania, in Aqua Park Buftea, aflat in fața primăriei, lânga Casa de Cultură. au acces liber, fără restricții, și câinii comunitari, iar apa cristalină este furnizată de RAJA. Poliția Locală va veghea ca nu cumva țiganii să-și spele caii in piscinele parcului, acestia fiind directionati către Calul Bălan. De acum, pentru că Aqua Park-ul va fi deschis non-stop, atmosfera va fi mult mai distractivă noaptea, când tinerii care se strâng in zonă la o sămânță și o bere la plastic, vor insoți chiotele și cu o bălăceală bună.

Ca si celelalte proiecte realizate in mandatul Pistol, și acest parc este un proiect inițiat de fostul primar Ion Stoica.


 

 

S-a deschis primul adăpost pentru câinii fără stăpân din Buftea!

]]>

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.