NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

8 Comentarii

 1. 1

  Ion CHIOSILĂ

  Un interviu plin de „substanţă” care scoate în evidenţă munca unei persoane pentru un ideal, pusă în slujba celor apropiaţi. Redeschiderea spitalului, dar şi funcţionarea în condiţii foarte bune în noua structură, este un motiv de mulţumire pentru bufteni. Fără să fac haz de necaz, se poate spune că răul (din 2010) a fost de bun augur. Managerul (Dr. Puşa Rudeanu), împreună cu tot colectivul de cadre medicale, merită recunoştinţă şi mult respect din partea pacienţilor.

  Raspuns
 2. 2

  Doina

  O cunosc pe Pusa de ani buni..este nu numai un om minunat ci si un cadru medical de exceptie. Am avut privilegiul sa lucram alaturi cativa ani,timp in care am descoperit o femeie hotarata,care nu se da batuta indiferent de obstacolele intampinate. Este suficient sa creada intr-o idee si…devine realitate. Eu,personal, ii multumesc pentru tot ce a facut in sistemul sanitar de-a lungul anilor,pentru dragostea fata de semeni,pentru respectul si abnegatia fata de munca sa! Este un leader adevarat,un exemplu demn de urmat. Mult succes in continuare!

  Raspuns
 3. 3

  nume

  Mult succes in continuare, Pusa chiar face ceva pentru comuna noastra.

  Raspuns
 4. 4

  Marin Toader

  Citind articolul am avut un sentiment de mandrie. Orice vesti despre succese si realizari de asemenea proportii venind de la omeni din Buftea, in special de la cei cu care ai copilarit impreuna au un loc special. Mult succes in continuare Pușa.

  Raspuns
 5. 5

  un flaifuster

  Ce de minusuri ! Doar pentru ca e colega de partid cu primarul, au sarit toti aplaudacii fara de partiď dar cu stafia chelnereasca in trup si suflet sa blameze un om. Indiferent de ce a facut, ca s-a zbatut, ca a reusit, nu conteaza, sa o manjim cu noroi, sa mearga ciorba de burta bine la cosmelia lui nèluțu ( cu „n” mic, asa cum este caracterul respectivului ). Nu mai spune ceva de bine despre vreun om care este in preajma primarului, sar cei ce s-au obisnuit doar cu blamul caracteristic acestui sitè si-l macelaresc. De altfel, cred ca nu ti-ar fi venit in cap ideea sa scrii ceva de bine despre un camarad de-al lui Pistol, a facut-o Gavrilescu, e pacat sa strici „linia” si orientarea care caracterizeaza prezentul site.

  Raspuns
 6. 6

  Hadrian

  [quote name="un flaifuster"]Ce de minusuri !

  Doar nu e prima data! Ceea ce nu pot intelege, e de ce ar trebui creata rubrica privind Buftea, in cadrul site-ului Vip al lui Cristi Brancu. Chestia mergea ok pe site-ul domnului Gavrilescu si cam atat. Nu e ca nuca-n perete?
  Am vazut ca tot in cadrul festivitatii de acordare a unor premii Vip, a fost nominalizata o doamna psiholog din Buftea. E o miscare desteapta de marketing cred eu, menita sa-i creeze popularitate acelei doamne si sa-i aduca clienti buluc in cadul afacerii personale din Buftea (vezi cabinet psihologic).
  Mie totusi imi da cu semnul intrebarii… hai inteleg o persoana ca dna. Pusa ce intr-adevar a facut ceva pentru Buftea, dar pentru a doua nominalizare nu am raspunsuri. Totusi cele doua si cu domnul Gavrilescu, au in comun faptul ca fac parte din acelasi partid.
  Chiar ma intrebam daca al doilea articol privind „Buftea mea (?)” va fi preluat si aici. Vazand ca nu a aparut, e clar ca nu sunt singurul ce gandeste asa.

  Raspuns
 7. 7

  Ion

  Si afacerea din spatele „doamnei P.U.S.A.”.Oare nu asta e interesul?Dv ati fii deacord sa se inchida o locatie din care obtinetiti castiguri colosale?Ce faceau acesti oameni pană acum 3-4 ani?in rest un mare bravo…”cine poate oase roade”,nu?Sa traiti bine

  Raspuns
 8. 8

  Ion

  [quote name="Ion CHIOSILĂ"]Un interviu plin de „substanţă” care scoate în evidenţă munca unei persoane pentru un ideal, pusă în slujba celor apropiaţi. Redeschiderea spitalului, dar şi funcţionarea în condiţii foarte bune în noua structură, este un motiv de mulţumire pentru bufteni. Fără să fac haz de necaz, se poate spune că răul (din 2010) a fost de bun augur. Managerul (Dr. Puşa Rudeanu), împreună cu tot colectivul de cadre medicale, merită recunoştinţă şi mult respect din partea pacienţilor.[/quote]

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea