O cunoscută afacere locală a ars în marele incendiu de săptămâna trecută din Dârza

Eram la Summer Well, mă distram, când am văzut alerta. Mare incendiu, la Dârza, m-a sunat și mama speriată, că stă în apropiere, să mă întrebe ce e cu atâtea salvări și pompieri care urlă afară. Chiar mă întrebam îngrijorat, oare a cui muncă a ars acolo? Am aflat azi.

Kofi Ti e o afacere din Buftea, care a depăsit mult granițele orașului și e deja un brand cunoscut în domeniul băuturilor. V-am mai povestit de multe ori de ei. Băuturile lor sunt ceva deosbit, iar afacerea creștea foarte frumos. Era depozitul lor. Le-a ars și au ajuns pe marginea prăpastiei. Un ghinion sinistru, ei trebuiau să-și mute acest depozit în curând, iar focul plecat de la vecini.

Știu cum e pe marginea prăpastiei. Am avut o afacere locală și am fost acolo și am avut atunci ideea de la vinde vouchere, pentru a rezista. Ofeream vouchere în valoare de 80 de lei, cu care puteai cumpăra ulterior de 100 de lei. O reducere de 20% pentru plata în avans. Era ceva! Era win-win. Ideea nu a avut succes, poate n-am explicat-o bine, dar nici nu prea exstau rețele de socializare atunci și nici noțiunea de comunitate și afacere locală. Mi-ar fi plăcut să fiu susținut atunci de comunitatea locală.

Kofi Ti s-a ales cu o pagubă de 50 000 euro și producția blocată. Au nevoie de susținere pentru a reveni și cel mai simplu e să achiziționăm vouchere de la ei. De aici... După ce se pun pe picioare, folosim voucherele pentru ce băuturi vrem noi. Eu clar o să iau mult tonic natural pentru gin.

Găsiți pe pagina lor de Facebook totul despre ei, dar vă las și povestea lor, care mi-a făcut pielea de găină.

Când în câteva clipe jumătate din Kofi Ti s-a transformat în cenușă

Crezi că ar ajuta un share?

.

.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *