Micuța Erica Iacob are nevoie de ajutor urgent!

Erica este o fetita superba de un an si 10 luni din Buftea. Un copil cu parul cret si balai, cu niste ochi albastri ca marea, cu un spirit vesel si jucaus, care lumineaza viata parintilor ei in fiecare zi. 

Numai ca… Erica s-a imbolnavit. O sedinta foto organizata de tati imediat dupa Craciun s-a transformat intr-o mare drama… Mami a observat ceva in neregula cu ochisorul stang al Ericai. Au sunat imediat la Institutul oftalmologic de la Lahovari, unde verdictul a cazut fooarte greu: RETINOBLASTOM OS… pe intelesul tuturor o tumora maligna la ochisorul stang. CANCER. S-au inceput toate demersurile, mii de analize, intepaturi, punctii, poze, rmn-uri, ct-uri, multe care se termina cu uri… medici, pareri, sugestii…nopti planse si nedormite…ganduri negre si ganduri albe…sperante si disperare.. In tara noastra romaneasca, sistemul medical (nu medicii) nu permit un tratament competent! Noi vrem cel mai bun tratament pentru Erica! Am gasit doua variante: Italia sau Turcia. Ambele costa BANI!  Erica pleaca sambata, 10 ianuarie, in Italia sa primeasca sansa la viata! Erica are nevoie de bani! bani ca sa primeasca cel mai bun tratament! bani ca sa isi pastreze ochiul! bani ca sa isi pastreze viata!

Donatiile se pot face:

 • in contul Asociatiei SOS Vietile Copiilor   RO42BACX0000000861216001- Unicredit Tiriac Bank Suc Decebal
 •  cu cardul sau prin Paypal pe situl Asociatiei SOS Vietile Copiilor
 • In contul parintilor de lei sau euro: Iacob Venera Romina RO51 UGBI 0000 0220 1470 2RON
  Iacob Venera Romina  RO69 UGBI 0000 0220 2396 6EUR

 

TOTI BANII CARE SE DONEAZA PRIN ASOCIATIE VOR AJUNGE LA PARINTII ERICAI PENTRU TRATAMENT!

 

]]>

2 raspunsuri
 1. Bogdan Tobă
  Bogdan Tobă says:

  Dacă dorește cineva sa doneze pentru Erica Iacob in contrul… Iacob Venera RO51 UGBI 0000 0220 1470 2RON si nu poate ajunge la banca, ma poate contacta.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *