Kaufland la Buftea

Din tot mai multe surse se aude că retailerul german, Kaufland, va deschide un magazin și la Buftea. Acesta ar urma să fie amplasat lângă Penny Market, pe partea dreaptă, in direcția de mers spre capitală.

Kaufland ar fi achiziționat deja terenuri in zonă și se pare că va avea o intrare prin strada Garoafelor și alta pe la intersecția de la Penny, care ar urma să se transforme intr-un sens giratoriu.

Zona e destul de bună pentru un astfel de magazin, având in vedere că, pe lângă Buftea, pot fi atrași și locuitori ai comunelor invecinate, comune mari și bogate: Crevedia, Corbeanca, Tărătășești sau Mogoșoaia, dar și altele de dincolo de Crevedia.

Kaufland a ajuns deja liderul comerțului alimentar din România și se bazează foarte mult pe prețuri mici și importuri, ca și Lidl, cu care face parte din același grup german. Cu ocazia asta insă, comercianții din Buftea vor avea serios de suferit. Magazinele alimentare din oraș vor fi nevoite să lupte dacă vor să supraviețuiească.

]]>

15 raspunsuri
 1. Auchan
  Auchan says:

  Daca ar fi adevarat cred ca este vorba despre locatia de langa fosta groapa de gunoi (unde se amenajeaza parcul), tot pe dreapta cum te duci spre capitala si tot iesire in Garoafelor.

  Intr-adevar Kaufland a intrat in oraselele sub 100.000 locuitori, dar zona asta nu stiu daca se preteaza la asa ceva tinand cont de apropierea de capitala si la numarul mare de alte magazine la care au acces locuitorii.
  Asta ar insemna o canibalizare a fratelui Penny si atunci nu ar avea rost 2 magazine si ar fi logica transformarea acestuia.

  Cred ca noi in Buftea mai putem spera la un Mega Image si cam atat.

  Si ca sa nu uit, acum cativa ani aveam si un McDonald’s vis a vis de Stirbei.

  Răspunde
 2. Fost Magazin Real
  Fost Magazin Real says:

  In general cate un magazin de acest tip atrage dupa sine si alte magazine. Deci o sa avem in Buftea (Domo sau Altex sau Flanco, o sa avem poate un H&M sau C&A, sau poate amandoua, e posibil (nu sigur) sa avem Praktiker sau Bricostore si KFC, McDonald’s, Pizza Hut si BurgerKing.

  Ca sa se construiasca un Kaufland in acea zona ar insemna sa se demoleze toata strada Macului pana la Garoafelor.

  Asteptam provincia…

  Răspunde
 3. lidl
  lidl says:

  Am auzit ca se vor achizitiona de catre Kauflant 27000 de metri patrati langa Penny. Spalatoria va fi cumparata , un teren liber pe macului si din curtea unei persoane pentru o iesire pe garoafelor.

  Răspunde
 4. lidl
  lidl says:

  Va fi achizitionata spalatoria de langa Penny, terenul din spate si un teren liber pe macului si garoafei. In total o sa fie achizitionat 27000 de metri patrati

  Răspunde
 5. Cora
  Cora says:

  [quote name=”lidl”]Va fi achizitionata spalatoria de langa Penny, terenul din spate si un teren liber pe macului si garoafei. In total o sa fie achizitionat 27000 de metri patrati[/quote]

  DA DA ESTE !!!

  Poate 3 hactare in spate la liceu, nu in zona de case.

  Răspunde
 6. Mega Image
  Mega Image says:

  [quote name=”Cora”][quote name=”lidl”]Va fi achizitionata spalatoria de langa Penny, terenul din spate si un teren liber pe macului si garoafei. In total o sa fie achizitionat 27000 de metri patrati[/quote]

  DA DA ESTE !!!

  Poate 3 hactare in spate la liceu, nu in zona de case.[/quote]

  Se pare ca este destul loc.

  https://maps.google.com/maps?q=Buftea,+Ilfov,+Romania&hl=en&ll=44.556182,25.953864&spn=0.002481,0.006443&sll=37.6,-95.665&sspn=44.665185,105.556641&oq=buftea&t=h&hnear=Buftea,+Ilfov,+Romania&z=18

  🙂

  Răspunde
 7. ileana
  ileana says:

  Se pare ca au comentat doar rivalii!!!
  Care este problema voastra?
  Orice investitor este bine venit in Buftea. Asta inseamna si locuri noi de munca, si de ce nu si preturi mici la produse. Sunteti invidiosi??? Noi ii asteptam cu drag.

  Răspunde
 8. Cosânzeana
  Cosânzeana says:

  Sunt bine veniti! Mai bine cei de la Kaufland decat cei de la Chevron!

  Dar la o prima citire mi se pare mai „ciudat” sa fie adevarat cu toate ca sper sa ma insel.

  Asteptam si un cinematograf 3D.

  Răspunde
 9. bizu
  bizu says:

  eu nu cred ca un astfel de magazin va veni in Buftea ,asa cum a mai spus cineva aici aceste magazine se pozitioneaza la marginea oraselor , pe sosele principale si ocupa suprafete mari . singura sosea care se preteaza este Bucuresti -Targoviste cum in studio nu mai e loc ar ramane partea din buiumeni unde ma indoiesc ca se va construi . desi un santier acolo ar fi binevenit pentru locuitorii din zona care astfel isi vor renova locuintele .

  Răspunde
 10. cretu
  cretu says:

  Ai dreptate vor lucra 15-20 de localnici maxim si se vor inchide zeci de magazine unde lucreaza 2-3 persoane in medie,nu mi se pare echitabil.Magazinele au sediile in buftea deci platesc taxele la noi iar ceilalti unde isi are sediul firma-deci nu in buftea.Ar fi fost bine daca se construia in zone limitrofe (tamasi-putul oi)sa se dezvolte orasul asa toate inghesuite–– cui se adreseaza cind buftenii nu au putere de cumparare si locuri de munca?

  Răspunde
 11. nume
  nume says:

  E bine ca se face, Mega Image cica s-ar amplasa pe fosta locatie a service-ului CCCF(la Moara), a cote de Lidl. Concurenta e buna. Asteptam si niste fabrici, nu numai retail.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *