In Buftea se vor construi 260 de locuințe ANL pentru funcționarii publici

Primăria Buftea i-a somat să elibereze aceste garaje construite pe domeniul public, iar aceștia s-au conformat, nu chiar de bună voie, ci cu protestele și nemulțumirile de rigoare. Vezi și inscripția vulgară la adresa primarului, de pe un fost garaj (foto sus). Aici câteva persoane fără adăpost iși improvizaseră chiar și locuințe. La inițiativa primarului, Consiliul Local Buftea a votat cedarea gratuită către Agenția Națională pentru Locuințe a terenului de acolo, in suprafață de 3660 mp, pe care aceasta din urmă va construi 60 de locuințe ANL de serviciu (P+4), 30 in prima etapă, destinate funcționarilor publici, angajați in instituțiile publice locale. De asemenea, Primăria Buftea a mai solicitat  ANL-ului construcția a incă 200 de locuințe, tot in blocuri P+4, tot destinate funcționarilor publici locali, pe Strada Aviației, in Buciumeni, spre Aerofar și Stadionul FRF. Este desigur un lucru benefic pentru Buftea, mai ales că se va revitaliza zona aia pustie din Studio, dar nu putem să nu ne punem intrebarea firească…  cum de nicio inițiativă privată (cu foarte mici și puține excepții) nu a dezvoltat până acum ansambluri rezidențiale (cum s-a intamplat in toate celelalte localități ilfovene), deși primarul laudă Buftea, ca fiind un oraș foarte atractiv?   ]]>

5 raspunsuri
 1. Magnatul
  Magnatul says:

  Oricum tu nu vei primi o locuinta acolo. Clubul bărbos rămâne are concesiune pe 49 ani din 1991. Pe 1 leu m.p. pe an . Adică 0.1 lei acum pe an .

  Răspunde
 2. Calache
  Calache says:

  @Magnatul.Nu am pus intrebarea ironic ,imi pare rau ca s-a inteles asa.Mananc cateodata acolo iar vara ma duc la Barbosi la terasa la o bere ,alt loc n-am,intrebam pentru ca am vazut ca s-au daramat garajele si de langa terasa.ma bucur sa aflu ca mai am unde bea o bere cel putin 27 de ani.

  Răspunde
 3. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  NU stiu ce legataura are cu subiectul, dar nu are cum sa aiba asa contract! Am publicat raportul curtii de conturi de acum 3 ani unde erau enumerate astfel de contracte care trebuiau reevaluate. Ei nu erau acolo. Daca nu ma insel au si cumparat terenul, acum cativa ani, cand au si investit in refacerea localului.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *