NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

4 Comentarii

 1. 1

  richard

  Am vazut ca sunt carcotasi, am vazut ca o domnisoara sau o doamna considera zbaterile si durerile facerii drept urlete sau ceva de genul asta. Una peste alta, chiar daca spitalul va avea prioritate pentru icoanele noastre, numesc astfel pe cele ce zamislesc si dau nastere odoarelor si singurelor comori pe care le avem – copii – deschiderea reprezinta un pas extrem de important pentru orasul nostru. Ca l-a deschis unul sau altul, ca unul sau altul s-a impaunat cu asta, e prea putin important. pana la urma acest spital l-am numit zeci de ani maternitate si ne-am obisnuit asa. Eu unul, mi-am vazut fata acum 31 de ani pe holurile acestui spital, ma bucur ca s-a deschis, s-a facut dreptate. Succes lui Pusa Rudeanu, sa-l conduca dupa suflet si dupa marea dorinta si lupta pe care a depus-o.

  Raspuns
 2. 2

  Fane

  Tot printre „icoanele d-voastra” era si domnisoara pe care o invitati, cu putin timp in urma, aici pe site, la o felatie, domnule Gioarsa?

  Cat despre sufletul cu care Pusa Rudeanu vrea sa conduca spitalul dati-mi voie sa ma indoiesc! Alta era soarta spitalului din perspectiva doamnei Pusa dar asa a fost sa fie de data asta, binele a invins!

  Raspuns
 3. 3

  nume

  [quote name="Fane"] era si domnisoara pe care o invitati, cu putin timp in urma, aici pe site, la o felatie, domnule Gioarsa?[/quote]
  Sa fim seriosi !

  Raspuns
 4. 4

  richard

  Rupi din context, domnule Fane.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea