De ce nu mai merge fântâna arteziană din Centru… răspunsul oficial al primăriei

Vă spuneam că m-am apucat să fac petiții, să verific dacă merge formularul de petiții de pe site-ul primăriei, știind că legea ii obligă să ofere cetățeanului un astfel de serviciu.

Ce să vezi? Ei chiar răspund! Târziu, dar chiar răspund, pe adresa personală. Am intrebat acum o lună pe site-ul primăriei (dealtfel, un site de 2 bani, dacă intrebați un specialist ca mine) care este motivul pentru care fântâma arteziană din Centru nu a funcționat niciodată anul acesta. 

E o intrebare firească știind că fostul primar a aruncat pe fereastră câteva miliarde pentru acest proiect, deloc măreț. Fântâna a funcționat bine doar o lună, in august 2011, când beneficia și de luminițe. Luminițele au dispărut repede, după o lună și nimeni nu le-a mai văzut de atunci.

In 2012, cu noul primar, fântâna a funcționat toată vara, dar anul acesta deloc. Nicodată nu a mai fost pornită, locul din fața primăriei rămânând doar un teren betonat, urât ca dracu.

Iată răspunsul oficial al primăriei… “decizia de intrerupere a funcționării a survenit in urma solicitărilor adresate in cadrul audientelor de catre cetatenii orasului”

Pe lângă faptul că e un răspuns lipsit de profesionalism, in doi peri, e cu siguranță un răspuns la mișto, doar pentru a indeplini formalitățile legale. Răspunsul in sine e de fapt o minciună oridinară. O minciună ca pe vremea lui Stoica! “Când dați, domne, terenurile pentru tineri?…. Acum, imediat, săptămâna viitoare!” Aiurea, le-a luat banii și a dispărut la alegeri. 

Așa arată un răspuns la o petiție? Nu e departe de genul… “că așa vrea mușchii mei”. Dacă tot se scremeau de un răspuns, era obligatoriu să specifice și ce cretin, când și de ce a solicitat așa ceva. Adică dacă ne ducem câțiva și solicităm rezolvarea problemei câinilor, gata se rezolvă? Ar fi ceva… In curând se vor palnta sute de crizanteme in oraș, pe care se vor plăti binențele bani grei. Dacă eu cu incă 3 cretini solicităm să fie tăiate, că nu ne plac nouă, le vor tăia?

Nu din această cauză nu dau drumul fântânii extrem de scumpe, ci pentru că au stricat-o și preferă să direcționeze pe alte căi banii destinați reparațiilor. Se pare că in schimbul câtorva miliarde ne-am ales cu un teren betonat pe care copiii orașului se joacă in lipsa unor adevărate spații destinate lor! 

]]>

7 raspunsuri
 1. Mike
  Mike says:

  Nu numai ca au stricat-o dar asteapta sa iasa din garantie ca sa o repare din banii nostri de la buget. Acum nu o pot repara din banii nostri pentru ca este in garantie.

  Pe cei ce asigura garantia nu ii poate chema pentru ca oricum nu o vor repara cand vor afla motivul pentru care nu merge fantana si anume ca au montat pantinoarul (-40 de grade) pe ea si din aceasta cauza au plesnit tevi si alte alea.

  Răspunde
 2. pacalici de trefla
  pacalici de trefla says:

  Fugi ma cu ursu de-aici ! Emani doar stupiditate fara margini in tot ce spui. Ai si tu un strop de luciditate, lasa patima asta cronica de care ne-am saturat pina-n git !

  Răspunde
 3. verucas
  verucas says:

  Cainii latra ursu mege si Pistol v-a luat pe gratis pentru el si gasca lui de interlopi. O sa vedeti in curand care e profitul lui. Nu va mai ganditi la ciupeli marunte… asteptati si o sa vedeti sute de milioane de euro cum vin pentru Buftea si se duc la el.

  Răspunde
 4. NICO
  NICO says:

  TOT CARCOTAS AI RAMAS!!!! SBSCRIU LA COMENTARIUL CELUI CE EMNEAZA Rarb. IN AFARA CA SCOTEA UN ZGOMOT GEN PLOSC-TROSC!!!! IN FIECE ZI PLOZII TIGANILOR SE LAIAU. BINE CA ACUM CU PLOSC TROSC A RAMAS MIHAI CU PLACA LUI CARUIA ORICINE I-AR FACE OBSERVATIE SE UITA-N OCHII TAI SI TE-NJURA-N GAND (NESIMTIT CFA MA-SA AIA A LU CARTOF) , ASTA ESTE ALTA PROBLEMA. DAR O SA MERG IN AUDIENTA LA PRIMAR SI-O SA-I SOLICIT SA FACA CEVA PT. MIHAI SI SURFERII LUI NESIMTITI – CA NU SE MAI POATE STA IN LINISTE PE O BANCA.DECI, DOMNULE CARCOTAS, N-AI DREPTATE!!!

  Răspunde
 5. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  Pai voi sunteti din suita lui, cum sa ia o astfel de decizie ca ati zis voi? O decizie ca asta o ia consultandu-se cu cetatenii, nu cu oamenii lui!

  Traiesti in lumea lui Dan Diaconsecu daca te plangi la primar ca te deranjeaza niste copii cu skate-ul. Mai bine solicita-i sa le faca un skate park sau voua un parc linistit ca la Raiciu… dar voua va place la bancuta, pe centrul santului, la barfa, de cand au inchis astia OTV-ul.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.